iNDEKS'TEN YERLi ELETKTRiKLi OTO, OTOBÜS ve KAMYON



İzmirli İndeks A.Ş. 
elektrikli otomobilin yanı sıra forklift, iş makinası  imal ediyor. Artık bunların yanında MAZ lisansıyla  kamyon ve otobüste üretecek.İlk  başta % 20 olan yerlilik oranı 
giittikçe artacak deniyor, yetkililerce..
Kısaca İndeks; İndeks A.Ş. 1996 yılında bir aile şirketi olarak kuruldu. Firma bugün, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde 17.000m² ve İzmir Serbest Bölge’de 4.000 m² alana kurulu fabrikalarında üretim yapmaktadır.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Tesis Yeri Güvenlik ve Nato Gizlilik Belgelerine sahip olan Indeks A.Ş., birçok askeri projede Nato ve MSB.'ye iş makinası ve jeneratör uygulamaları teslim etmiştir. Firma ayrıca MAZ Kamyon ve Otobüs Gruplarının Türkiye Üretim Ortağıdır. Indeks A.Ş. Türk sanayi ve mühendislik gücü ile birçok ürünü kendi ülkesinde üretmeyi hedeflemiş bir fabrikadır. ÜRÜN GRUPLARI Jeneratör Grupları * 1-3.500 KVA güçlerde A.G. ve O.G. jeneratör üretimleri * Jeneratör test laboratuvarlarında jeneratör testleri * Katı yakıtlı & dizel jeneratörler ile enerji santralleri kurulumu * Römorklu jeneratör ve kabinli jeneratör üretimi * Remote, dual, senkron...vs özel jeneratör projeleri * Seyyar aydınlatma setleri Forklift, Depolama Ekipmanları Ve İş Makinaları * Indeks marka Dizel, Lpg, Elektrikli forklift üretimleri * Forklift satış, servis, yedek parça hizmetleri * Türkiye'nin en büyük 2. el forklift stoğu * Beko Loder, Loder, Eskavatör ve İş Makineleri Üretimi * Depolama ekipmanları üretimi (Transpalet, Akülü Platform, Reach Truck...) Traksiyoner ve Stasyoner Akü Grupları * Traksiyoner akü üretimi, satış, servis ve yedek parça hizmetleri. * Stasyoner akü satış,servis ve yedek parça hizmetleri. * 5 yıla varan garantili satışlar. Deutz Motor Grupları * İş Makinası Motorları * Jeneratör Motorları * Otomobil Motorları * Tarım Motorları * Marin Motorlar Savunma Sanayi Ürünleri * Kara, Hava ve Deniz Kuvvetlerine yönelik üretimler. Marine Grup * 22mt. ye kadar motor-yat ve tekne üretimi * Marine gruplarda kiralama hizmetleri * Deniz araçları üretim ve satışları. Alternatif Enerji Grupları * Güneş Enerji Sistemleri * Rüzgar Enerji Sistemleri Özel Projeler * Deneyimli kadrosu ile iş teslimi projeler. * Çöp ayrıştırma rafinerileri * Ters ozmoz sistemi İle deniz suyundan tatlı su elde etme sistemleri * Atık su tesisleri  İndeks Firmasına  indeks.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara