CHEVROLET TRAX


SUV segmentinin yaratıcısı Chevrolet’den yepyeni bir SUV, Yeni Chevrolet Trax
Chevrolet, 77 sene önce satışa sunduğu Suburban Carryall ile başlayan SUV geleneğindeki iddiasını Yeni Chevrolet Trax ile arttırıyor. Trax, dünya premierini 27 Eylül 2012 tarihinde Paris Otomobil Fuarı’nda yapacak. Hızla büyüyen küçük SUV segmentindeki Yeni Chevrolet modeli olacak olan Trax, başarısını kanıtlamış Captiva ile birlikte Chevrolet’nin sunduğu şık SUV araçlar arasındaki yerini gururla alacak.


Chevrolet Avrupa’nın Başkanı Susan Docherty: "Chevrolet dünyada kaliteli ve güvenilir SUV araçlarıyla tanınıyor. Chevrolet’nin geleneksel olarak sahip olduğu tüm değerleri sunmakla kalmayıp, bunun ötesine de geçen Yeni Chevrolet Trax, modern ve çok yönlü olmasının yanında ekonomik bir yakıt tüketimine de sahip. Yeni Trax, hem binek otomobili andıran yol tutuşuna, hem de SUV özelliklerine sahip küçük bir araç. Chevrolet’nin en önemli uzmanlık alanlarından biri mükemmel SUV’lar üretmek ve satmaktır. Yeni Chevrolet Trax bunun modern bir kanıtıdır” dedi.

Uzunluğu 4.248 mm ve dingil mesafesi 2.555 mm olan Chevrolet’nin bu yeni küçük sportif SUV’unun güçlü gövde hatları, aracın çevikliğini ve hareketliliğini ortaya çıkarıyor. Kolayca göze çarpan ön ızgarasının alt ile üst kısmını birbirinden ayıran papyon şeklindeki Chevrolet logosu sayesinde Trax’ın Chevrolet ailesinin bir üyesi olduğu hemen anlaşılıyor.

İki farklı motor seçeneği

Yeni Chevrolet Trax, beş kişinin konforlu bir şekilde oturabileceği bir iç alana sahip. Hem aile, hem de bireysel yaşam tarzına uygun sürüş dinamikleri sunan Trax, SUV özelliklerini de içinde barındırıyor.

Yeni Chevrolet Trax’in kalbinde, 1.4L Turbo benzinli motor ve 1.7L Turbo dizel motor seçenekleri yer alacak. Altı ileri manüel şanzıman ile birlikte satışa sunulan 1.4L turbo benzinli motor, 140 hp gücünde ve 200 Nm maksimum tork üretiyor. 130 hp gücündeki 1.7L Turbo dizel motor ise 300 Nm maksimum tork değeri sunuyor. Start/Stop özelliği ise manüel şanzımanlı modellerde Yeni Chevrolet Trax sahiplerine ek yakıt ekonomisi sunuyor.

İç mekanda benzersiz yükleme esnekliği ve bağlantı imkânları sunuyor

Yeni Chevrolet Trax, iç mekanda kusursuz çok yönlülüğü, dijital ekranlar ile analog kadranları beraber sunan gösterge grubu gibi kullanışlı ve kolaylık sağlayan özelliklerle bir araya getiriyor.

Yeni Chevrolet Trax yükleme konusunda geniş olanaklara sahip. Araç, 358 litrelik bagajın yanı sıra, orta konsolun üstünde ve her iki yanında birçok bölmeye ve koltuğun alt kısmında bir eşya koyma bölmesine sahip. Ayrıca bagaj döşemesinin alt kısmına da yükleme yapılabiliyor.

Toplam sekiz oturma kombinasyonunun tercih edilebildiği Yeni Chevrolet Trax’de, 60/40 oranında katlanabilen arka koltukların yanı sıra, tam katlanabilir bir ön yolcu koltuğuna da sahip olması, Trax’ın segmentindeki araçlara kıyasla daha esnek olmasını sağlıyor.

Chevrolet’nin yeni interaktif bilgi-eğlence sistemi MyLink® ile donatılan Yeni Trax, akıllı telefon ve dijital müzik çalar sistemlerini yedi inçlik, yüksek çözünürlüklü, tam renkli bir dokunmatik ekrana entegre ederek hem sürücüye hem yolculara daha yüksek bir konfor sunuyor. Harici müzik çalar bağlantısı, USB bağlantı noktası yada Bluetooth üzerinden bağlantı seçeneği sunan MyLink ile telefon rehberini ekrandan görüntülemek, çağrı yapmak yada çağrı yanıtlamak, müzik dinlemek ve hatta resim ve film dosyalarını oynatmak mümkün.

Güvenlik

Yolcuların kaza durumunda etkin bir şekilde korunmalarını sağlayan bir dizi standart aktif ve pasif güvenlik sistemi, Yeni Chevrolet Trax’i sınıfının en güvenli araçlarından biri yapıyor. Standart olarak sunulan sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları ile birlikte toplam 8 hava yastığı, Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), Çekiş Kontrol Sistemi (TC), Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD), tüm tekerleklerde elektronik kızaklamayı önleyici ABS fren sistemi tüm yolcular için üst düzey güvenlik sağlarken Yokuş Kalkış Destek Sistemiyle (HSA), Römork Denge Kontrol Sistemi (TSA) ve İniş Kontrol Sistemi (HDC) Yeni Chevrolet Trax’de standart olarak sunulacak. 
 TRAX - ÖZET;




Chevrolet’nin güçlü SUV geleneğinin en yeni modeli 
Modern ve çekici iç ve dış tasarım 
1.4L 140hp turbo benzinli ve 1.7L 130hp turbo dizel motor seçenekleri 
Chevrolet MyLink interaktif bilgi-eğlence sistemi 
Üstün güvenlik standartları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara