Starpet bayram tatilini uzattı

Starpet’in indirimli akaryakıt kampanyaları devam ediyor. Sürücülere bayram keyfini daha fazla yaşatmak isteyen Starpet, 20 Ekim – 29 Ekim 2012 tarihleri arasındaki indirim kampanyalarıyla bayram tatilini uzattı.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet, indirimli akaryakıt kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bayram boyunca Starpet istasyonlarına gelenler %12’ye varan indirimlerden yararlanarak tatilin keyfini daha fazla çıkarabiliyor.
20 Ekim – 29 Ekim 2012 tarihleri arasında sürücüleri indirim kampanyalarıyla buluşturacak
olan Starpet, böylece akaryakıtta %12’ye varan oranlarda tasarruf imkanı sağlayacak. Kampanyaya katılan Starpet akaryakıt istasyonları ve kampanya tarihleri www.starpet.com.tr adresinden öğrenilebiliyor.
Koşulsuz memnuniyet
Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve eksiksiz hizmet üzerine yoğunlaşarak faaliyetlerini sürdürüyor. Temizlikten market hizmetine kadar, istasyonlarındaki tüm hizmetlerin yüzde 100 memnuniyet ilkesi doğrultusunda sunulduğu Starpet, TÜRKAK ve TSE Kalite Belgeleri’ne sahip bulunuyor.
Güvenle kullanılabilecek hijyenik tuvaletleri, ücretsiz çay-kahve servisi ve tüm istasyonlarda aynı kalitedeki akaryakıt ürünleri ile Starpet, çevreye ve insana saygı çerçevesinde hizmet vermeye devam ederken, sosyal sorumluluk projelerine de destek vererek kazanımlarını ülke çıkarları için kullanıyor.



Starpet hakkında:
Akaryakıt sektöründe uzun yıllar boyunca hizmet vermiş olan Okalin Ailesi tarafından yüzde yüz yerli sermayeyle kurulan Starpet, 2005 yılında Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama Lisansı almasının ardından aynı yıl bayilikler vererek ve dağıtım hizmeti sunarak sektördeki çalışmalarını genişletti. 2006 yılında madeni yağ üretimine başlayarak ürün portföyüne bir yenisini daha eklemesinin ardından 2008 yılında madeni yağ fabrikasını faaliyete geçirdi. 2012 yılı itibariyle bayi sayısı 400’e yaklaşan Starpet, akaryakıt sektöründe LPG de dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesiyle müşterilerine kaliteli hizmet ulaştırmaktadır. Starpet, TÜRKAK ve TSE Kalite Belgelerine sahiptir.
Starpet hakkında daha fazla bilgi almak için: www.starpet.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara