Volkswagen servis kalitesinde en iyi 100 yetkili servisini ödüllendirdi!


 
Almanya'nın önde gelen otomobil markası Volkswagen’in Avrupa ve Rusya’daki yetkili servisleri arasından seçtiği ‘Volkswagen Servis Kalitesi Ödülü -Volkswagen Service Quality Awards’ sahiplerini buldu.
 
Türkiye’den de üç yetkili servis, Avrupa’nın en iyi Volkswagen servisleri arasında yer aldı.
 
Volkswagen’in Avrupa ve Rusya’daki en iyi yetkili servislerini belirlediği ‘Volkswagen Servis Kalitesi Ödülü-Volkswagen Service Quality Awards’, Almanya’nın Dresden kentinde düzenlenen bir törenle verildi. 29 ülkeden katılan yetkili servisler arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda 100 yetkili servisin ödüllendirildiği gecede, Türkiye’den de üç yetkili servis Volkswagen Servis Kalitesi Ödülü’nü almaya hak kazandı.
 
Doğuş Otomotiv-Volkswagen Yetkili Servisleri Doğuş Oto, Mercan Otomotiv ve Vosmer Otomotiv, servis kalitesi ve satış sonrası müşteri memnuniyeti konularında en iyi sonuçları elde ederek, en iyi servisler arasında yer almaya hak kazandı.  
 
Ödül Töreni’nde konuşan Volkswagen Uluslararası Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdürü Michael Horn, katılan yetkili servislerin emeklerinden ve bilgilerinden övgüyle bahsetti. Horn, “Sonuçlar, servis kalitesini sürekli bir şekilde artırdığımızı gösteriyor. Ödül kazanan tüm servisler, sistematik müşteri odaklı çalışma ve çalışanlarının kişisel bağlılıkları açısından üstün başarı kaydetmişlerdir.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara