Goodyear Alan Kazanıyor!Goodyear Ultragrip 8 Performance kış lastiği alana mont hediye!

Üstün teknolojisye sahip ürünleri ile yüksek güvenlik ve konforlu sürüş sunan Goodyear kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte tüketicilerine özel bir kampanya sunuyor. 1 Kasım tarihinde başlayan kampanya ile Goodyear bayilerinden 4 adet Ultragrip 8 Performance kış lastiği
alanlar mont sahibi olacak.
Goodyear, yenilikçi ve üstün teknolojiye sahip güvenli lastikleri tüketicilere avantajlı kampanyalarla buluşturmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında Goodyear, Alman test ve sertifikasyon şirketi TÜV SÜD tarafından yapılan bağımsız performans testleri sonucu en iyi kış lastiği seçilen UltraGrip 8 Performance alana mont hediye ediyor.

1 Kasım – 31 Aralık 2012 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan faydalanmak için Goodyear bayilerine uğramak yeterli olacak. Tüketicilerine sunduğu ürün ve hizmetlerle güvenlik ve konfora odaklanan Goodyear’dan dört adet UltraGrip 8 Performance lastik alan herkes çok şık kışlık bir montun sahibi olabilecek.

Yoldaki güvenliğimiz için büyük önem taşıyan kış lastiklerinin kullanımını özendirmek amacıyla, kış mevsiminin yaklaşmaya başladığı bu günlerde tüketicilere böyle bir kampanya sunduklarını ifade eden Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Sibel Raif, “Kış Uzmanı Goodyear; zorlu kış şartlarında siz ve sevdiklerinizin güvenliği için kış lastikleri kullanmanızı öneriyor. Standarttan SUV’ye, yüksek performanstan hafif ticari araç lastiklerine kadar tüm ürün segmentlerinde, çeşitli ebatlarda rahatlıkla bulabileceğiniz Goodyear UltraGrip lastiklerini tercih ederek, her türlü kış yol şartında yolculuğunuza güvenle devam edersiniz. Goodyear olarak her zaman yenilikçi ve üstün teknolojilere sahip güvenli lastikleri, tüketicilerin bütçelerini destekleyecek kampanyalarla sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Goodyear UltraGrip8 Performance karda %6 daha kısa fren mesafesi sunuyor
Alman test ve sertifikasyon şirketi TÜV SÜD tarafından yapılan bağımsız performans testleri, Goodyear UltraGrip 8 Performance’ın mükemmel performansını ortaya koydu:

Kar üzerinde %6 daha kısa fren mesafesi.1
Kar üzerinde %3 daha iyi sürüş hakimiyeti.1
%2 daha fazla suda kızaklama direnci.1
TÜV SÜD’ün testlerindeki en düşük yuvarlanma direnci sunan lastik1


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara