Goodyear UltraGrip 8 Performance, zorlu kış koşullarında güvenli sürüş sağlıyor

Goodyear’dan Yeni Kış Lastiği:
 UltraGrip 8 Performance, zorlu kış koşullarında 
güvenli sürüş sağlıyor
 Goodyear’ın yeni kış lastiği UltraGrip 8 Performance ile sürücüler kar, sulu kar, çamur ve buz gibi zorlu hava ve yol koşullarında hem güvenli hem de konforlu  bir şekilde seyahat edebilecek.
 110 yılı aşkın süredir dünyanın en büyük lastik üreticilerinden biri olan Goodyear tarafından kışın güvenli sürüş sağlayacak, karda, çamurda ve buzda sürücüleri yarı yolda bırakmayacak yeni lastik geliştrildi. Goodyear 3D-BIS (3 Boyutlu Blok Kilitleme
Sistemi) Teknolojisi®’ne sahip UltraGrip 8 Performance, kış mevsimi boyunca görülecek zorlu kar koşulları ile başa çıkmak için özel olarak tasarlandı. UltraGrip 8 Performance lastiği, tüketiciler arasında yapılan kapsamlı bir araştırmaya ve Avrupa çapındaki kış mevsimi yol ve trafik gerçeklerinin analizine dayanarak geliştirildi. Bu araştırmaya göre tükeciler, karda aracın kontrol edilmesi için kullandıkları lastiğin sağlam kontrol, fren ve tutuş özelliklerine sahip olmasını istedikleri ortaya çıktı.

Goodyear’ın yeni kış lastiği “UG8 Performance”ın özelliklerini tüketiciler belirledi...

Goodyear Türkiye Tüketici Lastikleri Direktörü Sibel Raif kış lastikleri için “Tüketiciye bir kış lastiğinden ne beklediğini sorduğumuzda, tutuş ve fren söz konusu ise beklentilerin yüksek olduğunu açık şekilde gördük. Günümüzün tüketicilerinin birçoğu, zorlu kış koşulları hakim olduğunda yollarda olan kişiler. O koşullardan aldıkları dersler halen akıllarında ve tutuş ve fren üzerindeki odağın bu kadar kuvvetli olması o derslerden kaynaklanıyor. Bu ihtiyaçları karşılamak için UltraGrip 8 Performance lastiğini geliştirdik" dedi.

Raif, “Kar ve buz koşulları ile başa çıkabilecek yüksek performanslı bir lastik üretmek için oldukça büyük çaba sarf ettik. Kış koşulları genellikle en aşırı uçlarda seyrediyor, bu nedenle bu koşullara özellikle dikkat ettik ve yüksek kaliteli, güvenli ve güvenilir bir lastik sunduğumuzdan emin olmak için en küçük sorunları bile çözmek için çabalıyoruz. Yeni kış lastiğimiz UltraGrip 8 Performance, oldukça değişken ve zorlayıcı kış koşullarında güvenli sürüş sağlamak üzere geliştirildi” şeklinde konuştu.

Goodyear UltraGrip8 Performance karda %6 daha kısa fren mesafesi sunuyor*

Alman test ve sertifikasyon şirketi TÜV SÜD tarafından yapılan bağımsız performans testleri, Goodyear UltraGrip 8 Performance’ın mükemmel performansını ortaya koydu:
  • Kar üzerinde %6 daha kısa fren mesafesi.*
  • Kar üzerinde %3 daha iyi sürüş hakimiyeti.*
  • %2 daha fazla suda kızaklama direnci.*
  • TÜV SÜD’ün testlerindeki en düşük yuvarlanma direnci sunan lastik*


Goodyear’ın yeni yüksek performans kış lastiği : UG8 Performance

Karda Sürüş Hakimiyeti
  • 3 farklı kılcal kanal teknolojisi sayesinde sırt sabitliği ve buzda üstün sürüş hakimiyetinin mükemmel dengesi
  • Çok sayıda derin kılcal kanal sayesinde lastiğin ömrü boyunca karda mükemmel sürüş hakimiyeti
  • Çok sayıda blok ve kanal dizilimi ile elde edilen çok sayıda tutucu kenar sayesinde geliştirilmiş kar performansı

Karda Frenleme & Çekiş
  • Testere şekilli merkezi kanal yapısı frenleme anında etkili kar küreme işlevi görür
  • Değişken kenar açılı testere şekli karda üstün çekiş gücü sağlar

Karda Yol Tutuşu
  • Lastiği çevresi boyunca yer alan 6 mm derinliğindeki kılcal kanallar, blokları bir arada tutarak daha iyi yanal yol tutuşu sağlar

Buzda Sürüş Hakimiyeti
  • En son teknolojiler ile oluşturulmuş tam silikalı sırt hamur bileşimi sayesinde lastik düşük sıcaklıklarda esnekliğini korurken, oldukça geniş bir sıcaklık yelpazesinde yeterli sertlik ve sıkılık seviyesinden de ödün vermez.

Buzda Frenleme
  • Merkezde yüksek temas yüzeyi ve geniş ayak izi, üstün fren performansı ve buzda daha fazla kontrol sağlar.

Suda Kızaklama Direnci & Sulu Kar Performansı
  • Hidro-Dinamik Kanallar ile geliştirilmiş yönlü sırt deseni etkin su boşaltımı ile daha iyi suda kızaklama direnci sağlar.
  • Geniş omuz kanalları etkin sulu kar boşaltımı sağlar.


Goodyear’ın yeni kış lastiği UG8 Performance’ın çevreci özellikleri

UG8 Performance sahip olduğu soğuk tampon tabakısı sayesinde ısı üretimini azaltır ve daha iyi bir yuvarlanma direnci sunar. Bununla birlikte, yanakta lastik desen isminin aerodinamik yazım karakteri sürtünmenin ve dolayısıyla yuvarlanma direncinin azalmasına olanak verir. UG8 Performance daha hafif karkas yapısıyla enerji kaybını azaltarak çevrenin korunamsına katkı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara