ESKİ OTOMOBİL KAMPANYALARINA SON

Nissan Micra, Juke ve Qashqai’ye sahip olmak isteyenler için son fırsatlar... Yüzde 0 faiz fırsatının yanı sıra fiyat avantajlarıyla da  2013'e bir Nissan’la girin
Nissan Ailesi’nin en asi ve en haylaz üyeleri olan Qashqai, Juke ve Micra’ya sahip olmak isteyenler için yılın son fırsatı başladı. Nissan Türkiye’nin Aralık ayı kampanyası kapsamında dikkatleri üzerine çeken Qashqai ve Micra’nın yanı sıra tüm Nissan modellerindeki fiyat ve faiz avantajları Aralık’ın kaçırılmayacak
fırsatlarını sunuyor.
Nissan’ın Aralık ayı kampanyası kapsamında 27 bin 500 TL’den başlayan Micra versiyonları için 12 bin TL krediye 6 ay, 45 bin 750 TL’den başlayan Qashqai versiyonları için 17 bin TL krediye 17 ay, 40 bin 600 TL’den başlayan Juke versiyonları için 12 bin TL krediye 12 ay  boyunca yüzde 0 faiz fırsatı bulunuyor.
Yeni model yılına girmeden son fırsatları yakalamak isteyen otomobil tutkunlarının bu avantajlardan yararlanması için Nissan yetkili bayilerine uğramaları yeterli olacak.

Nissan hakkında
Nissan Motor Co., Ltd., Yokohoma merkezli  Japonya’nın ikinci büyük otomotiv şirketidir.
Dünyada 248,000 adetten fazla çalışanı ile faaliyet gösteren Nissan 2010 yılında 4,1 milyon adet araç satışı ile  8.77 trilyon Japon yeni (102,37 milyar USD) ciro elde etmiştir. Yeni, ayrıcalıklı ve heyecan verici modellerin üretimine olan bağlılığı ile Nissan geniş bir ürün yelpazesinde Nissan ve Infiniti markaları altında 64 adet modeli kullanıcılara sunmaktadır.
Sıfır emisyon’da bir öncü olan Nissan, ilk Nissan Leaf’in satışa sunulması ile  İlk satın alınabilir, kitlesel pazarlanan, saf elektrikli aracın üretimini gerçekleştirerek bir tarih yazmıştır. Nissan Leaf,  2011-2012 Japonya’da yılın otomobili ( RJC ); 2011’de Avrupa’da  Yılın Otomobili ve 2011 de Dünyada Yılın Otomobili  ödülleri başta olmak üzere  sayısız uluslararası ödül sahibi olmuştur.
Nissan’ın ürünleri, hizmetleri ve daha fazlası için  http://www.nissan-global.com/EN/ web sitesini ziyaret ediniz.


Avrupa’da Nissan
Nissan yurt dışında üretim yapan  ve Avrupa’da varlığı olan otomotiv  firmaları  içinde en kapsamlı  Avrupa yayılmışlığına ve istihdama sahip  olan üretici firmalardan biridir. Nissan lokal bazlı dizayn, araştırma & geliştirme, üretim, lojistik, satış ve pazarlama operasyonlarında 14,500’den fazla personel istihdam etmektedir. Nissan’ın İngiltere, İspanya ve  Rusya’da yer alan üretim tesisleri geçtiğimiz yıl, mini MPV, ödüllü Crossover, SUV ve ticari araçlar başta olmak üzere 528,000 adetten fazla araç üretmişlerdir.  Nissan bugün Avrupa çapında 24 farklı ve yenilikçi ürünü satışa sunmakta ve tüm Avrupa’nın bir numaralı otomotiv markası olma yolundadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara