AVRUPALI MÜŞTERiLERE AMERİKALI CHEVROLET'TEN YENiLiKLER

 Chevrolet, yenilediği ve yepyeni farklı modelleriyle Avrupa'nın gözüne girmeye çalaşıcak Paris!'teki otomobil fuarıyla.2012 Paris Otomobil Fuarı’na birkaç hafta kala Chevrolet’nin, küçük SUV modeli Trax’ın dünya lansmanını gerçekleştirmesinin yanı sıra, heyecanlı olması için birçok sebebi var. 2011’in başından bu yana geçen 18 aylık sürede 10 yeni modelin lansmanını gerçekleştiren Amerika’nın ikonik markası Chevrolet, Avrupalı

AKROBASi ve YENi VOLVO FH


 Genç bir kadın son sürat giden iki kamyonun arasında gerilmiş bir ipte yürüyor: Daha önce Hollywood'da bile böyle bir akrobasi gösterisi denenmedi. Bu akrobasi gösterisinin videosu, YouTube'da büyük bir beğeni topladı. Son birkaç gün içinde videoyu 3 milyonun üzerinde kişi izledi.  
İpin üzerindeki kişi, dünyaca ünlü Amerikalı ip cambazı Faith Dickey. Faith, yüksek ve uzun bir ipin üzerinde yürüme sporu, diğer bir deyişle yüksekte ip cambazlığı alanında dünya

AKBiL VE ELEKTRONiK KART; 1.95 TL

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nin  verdiği bilgilere göre
İstanbul’da toplu ulaşım yeni fiyat ayarlaması, 01 Eylül 2012 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.
İETT OTOBÜSLERİ, TÜNEL, NOSTALJİK TRAMVAY, ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ, İDO, ŞEHİR HATLARI, ÖZEL DENİZ MOTORLARI VE RAYLI SİSTEMLERDE;
ELEKTRONİK BİLET Tam ¨ Öğrenci ¨ Öğretmen/Yaşlı ¨
(AKBİL-ELEKTRONİK KART) Eski Yeni Eski Yeni Eski Yeni
İLK BİNİŞ 1,75 1,95 1,00 1,10 1,20 1,35
1. Aktarma 1,00 1,25 0,40 0,45 0,60 0,75
2. Aktarma 0,95 1,00 0,35 0,40 0,55 0,60

LORiNSER'DEN GELiŞTiRiLMiŞ MERCEDES BENZ CLS

Almanya’nın en önemli modifiye firmalarından Lorinser’in Mercedes-Benz CLS için geliştirdiği yeni gövde ve motor kiti, aracın performansını yükseltirken aynı zamanda görünümüne ekstra şıklık ve farklılık katıyor.
Mercedes-Benz için geliştirdiği gövde ve performans kitleri ile gündemi belirleyen dünyaca üne sahip Alman modifiye devi Lorinser, Mercedes-Benz CLS için yeni bir tuning paketi hazırladı.

OTOGAZ DÖNÜŞÜM SiSTEMLERi; PRiNS

Üst segment ve premium marka araç sahiplerine yönelik LPG çözümlerinde dünyanın seçkin markası Prins, yüksek kalite ve teknolojiye sahip ürünleriyle dünyanın en çok tercih edilen otogaz dönüşüm sistemleri markalarının başında geliyor. 25 yılı aşkın tecrübesiyle 52 ülkede hizmet veren Prins, İpragaz’ın otogaz sektöründeki kaliteli ve güvenli hizmet politikasıyla Türkiye’deki kullanıcılara sunuluyor.

MiG, SU, iL, TU, AN, YAK; UÇAK MÜZESi

Kiev’deki Ukrayna Devlet Havacılık Müzesi, Sovyetler Birliği’nin
 (ve  Ukrayna’nın) havacılık alanında elde ettiği  başarıların 
sergilendiği bir yer.
 2003 yılından beri faaliyette olan  Kiev’deki 
Juliani Havaalanı’nın  yanındaki müze;
 Pazartesi ve Salı  hariç haftanın her günü sabah saat 10.00 ile akşam

CHEVROLET TRAX


SUV segmentinin yaratıcısı Chevrolet’den yepyeni bir SUV, Yeni Chevrolet Trax
Chevrolet, 77 sene önce satışa sunduğu Suburban Carryall ile başlayan SUV geleneğindeki iddiasını Yeni Chevrolet Trax ile arttırıyor. Trax, dünya premierini 27 Eylül 2012 tarihinde Paris Otomobil Fuarı’nda yapacak. Hızla büyüyen küçük SUV segmentindeki Yeni Chevrolet modeli olacak olan Trax, başarısını kanıtlamış Captiva ile birlikte Chevrolet’nin sunduğu şık SUV araçlar arasındaki yerini gururla alacak.

V1 CHALLENGE SÜRÜYOR (iSTANBUL'DA GECE YARIŞI)

Challenge kaldığı yerden devam ediyor..
Türkiye’nin şehir içinde gerçekleşen tek motorsporları organizasyonu V1 CHALLENGE 2012’nintamamlanması için geriye kalan son 5 yarış için takvim yeniden düzenlendi. Buna göre V1 Challenge;  9 Eylül’de Aydın, 15 Eylül’de ise İstanbul sokaklarını sallayacak.
 ÜretimiVolkan Işık tarafından yapılan VOLKİCAR ile gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk özgün motorsporları

ABT, AUDI Q3’ü SIRADIŞI BİR YOL ARKADAŞINA DÖNÜŞTÜRÜYOR

Dünyanın modifiye devi Alman ABT firması tarafından geliştirilen yeni motor kitiyle, Audi Q3’ün yüksek performansı  otomobil tutkunlarını mutlu edecek

Geliştirdiği ileri teknolojik ve tasarım modifiye ürünleri ile dünyaca üne sahip Alman modifiye devi ABT, Audi Q3 için karşı konulmaz bir motor performans artışı sunuyor. Düşük tüketim, yüksek sürüş keyfi sloganı ile yola çıkan yeni ABT performans kit ile Audi Q3’

BRABUS'TAN MÜTAVAZi AMA ETKiLİ BiR GLK

Mercedes-Benz GLK, diğer Mercedes modellerine göre daha mutavazı bir havaya sahip. Brabus, GLK’yı da daha sportif ve etkili bir hale getirdi.
Brabus, Diğer Mercedes-Benz modellerinde olduğu gibi GLK’yı da sportif bir görünüm sunan kiti ile donattı. GLK, diğer Mercedes modellerine göre daha mütavazı bir tarza sahipken Brabus mühendisleri bu araca da el atarak daha sportif ve şık görünmesini sağladılar. Ayrıca motor modifikasyonu ile aracın güç artışı da Brabus tarafından sağlanıyor.

Teknoloji Uzmanı Kedi Pati

Turkcell’in Temmuz ortası piyasaya sürülen telefonu MaxiPLUS 5’i sonunda yakından görme şansım oldu. T serisinin en son üyesi MaxiPLUS 5’te de diğer kardeşleri gibi Android işletim sistemi kullanılmış. Özellikle telefonun hafifliği ve tasarımı çok hoşuma gitti. Arka kapağının hissiyatı ve üzerine basılan logo çok güzel duruyor.

3.5 inç boyutundaki HVGA teknolojisine sahip ekranı ve dokunmatik kalitesi çok başarılı. 5 MP kamerası, NFC desteği ve Mobil Asistan uygulamaları da telefonu rakipleri arasında öne taşıyor. Özellikle Mobil Asistan, Türkçe anlaması ve Turkcell tarafından geliştirilmiş olması ile adeta Siri’ye rakip olmuşa benziyor.

2013 FiAT PALiO WEEKEND ADVENTURE

Fiat Palio Weekend Adventure
 kamuflaj haliyle Brezilya'da gözler önüne çıktı.
Araçta Grand Siena'dan esintiler mevcut.
 Ön ızgara ve panelde farklılıklar
 Brezilya'daki  otomotiv yazarları
 tarafından dile getiriliyor.

NiSSAN, RAM, SUZUKi, DACiA, RENAULT

Nissan, Renault, Dacia;  aynı grup içinde olduklarından işbirliği bilindik görünüyor.Rakipler arasında da işbirlikleri olmuyor değil. Dünya sıralamasında ilk iki sırada yer alan Toyota ile Genereal Motors arasında özellikle Corolla başta olmak üzere bir çok model bu işbirliği içinde yer aldı.

LÖSEV Gönüllüsü Olmak Bir Ayrıcalıktır..

Büyük LÖSEV Ailesi, lösemili&kanserli çocuk ve ailelerin bu zorlu mücadelede yalnız olmadıklarını göstermek için sevgi ve azimle çalışan bir vakıftır. LÖSEV kurulduğu 1998 yılından bugüne dek faaliyetlerini duyarlı kişi ve kuruluşların destekleri ve binlerce GÖNÜLLÜSÜ’nün katkılarıyla gerçekleştirmiş; Türk halkının konu hakkında daha bilinçli ve duyarlı olmasıyla beraber tedavide %91'lere çıkardığı başarısını %100’e çıkartmayı hedeflemiştir.

OTOSAN'DAN FORD CARGO 1846

Ford Cargo 1846T modeliyle dünya pazarlarına sıkı bir giriş yapmak istiyor.Ford Cargo zaten yakın coğrafyada bir çok ülke yollarında görev yapıyor. "One Ford" Stratejisinin ilk ürünü olacak olan yeni Cargo Modeli 1846T Türkiye ile beraber Brezilya'da üretilecek.1 milyon kmdayanıklılık testleri Türkiye, ABD, Brezilya, İngiltere, İspanya,Almanya, İsveç ve Suudi Arabistan gibi dünyanın farklıülkelerinde yapıldı.Yeni Cargo 1846T; 10.3 litrelik

ISUZU CiTiBUS

Isuzu ailesinin en yeni üyesi.
 Sınıfının en geniş, en yüksek yolcu kapasitesine sahip otobüsü  Isuzu Citibus, yolcusuna konfor, sürücüsüne rahatlık, daha düşük yakıt tüketimiyle işletmecisine ekonomi vaat ediyor. 
 Euro 5 emisyon standartlarına uygun 204 beygir motor gücüyle Citibus’un düşük girişleri yolculara ve engellilere rahat inip binme kolaylığı sağlıyor.  ABS ve ASR fren sistemleri, yardımcı egzos freni, ön ve arka disk frenleri sürücüsüne ve yolcusuna güven veriyor. Düşük dönüş yarıçapı ve 9,5 metrelik boyuyla toplu

SKODA RAPiD HATHBACK

Skoda Rapid'in hatback versiyonu; 2013 yılı içinde imalata alınacak gibi görünüyor..
Tabii ki motor ve platform Volkswagen raflarınmdan alınacak.Bu otomobille Skoda ürün gamındaki hathback otomobilerin sayısı artmış olacak.Bu haliyle  arka kapıya kadar olan bölüm eski Audi A4 ile yeni Seat modellerini anımsatırken arka eğimli bagaj ise Chevrolet Cruze hathback modelini akla getiriyor.

Çinli BMC

BMC 415, BMC'nin  en yeni aracı.
Yeni kabinli BMC'nin de İzmir veya Hannover'de ki fuarlarda ortaya çıkacağını umuyoruz. Tahmin ve ucundan azıcık görülenlere göre İveco Stralis'i hatırlatan çizgilere sahip bir kabine olacak! Araç, haliyle yeni ve  Profesyonel 1144'ten daha güçlü bir motora sahip olacak (gibi).Neyse biz Uzakdoğulu 415' e geri dönelim. Rakiplerine göre hesaplı ve ekonomik olacağı bekleniyor. Ancak pek yollarda göremiyoruz.

Bu Blogda Ara