Michelin “Doğru Lastiği Bul” Oyunuyla iPad ve Sony PSP kazanma şansı

Michelin “Doğru Lastiği Bul” Oyunuyla Sosyal Medyada Bilinçlendirirken Kazandırıyor
Michelin, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden sürücüleri bilinçlendirmek için “Doğru Lastiği Bul” isimli interaktif bir oyun hazırladı. Sürücüler, bu eğlenceli oyunla doğru lastik seçimi konusunda bilgi sahibi olurken aynı zamanda iPad ve Sony PSP kazanma şansı yakalıyor.
Michelin, Facebook üzerinden kullanıcıların beğenisine sunduğu online oyunda doğru lastik seçimi konusunda kendine güvenenlere ve bilgi sahibi olmak isteyenlere sesleniyor. Oyun
sayesinde bir taraftan kullanıcıların hoşça zaman geçirmeleri sağlanırken, diğer taraftan doğru araca doğru lastik seçme bilincini artırmayı hedefleniyor.
“Doğru Lastiği Bul” nasıl oynanıyor?
Sürücü ve sürücü adayları oyuna ilk başladıklarında üzerlerinde farklı ürünlerinin adı yazan lastikleri görüyor. Bu noktada yapmaları gereken, 180 ile 60 saniye arasında değişen toplam süreyi de dikkate alarak karşılarına çıkan araçlarla doğru lastikleri eşleştirerek bir üst seviyeye çıkmak. Eğer doğru cevabı bilmiyorsanız Michelin’in “Lastik Bulucu” uygulaması size yardımcı oluyor. Verilen süre içinde mümkün olduğu kadar çok soruya doğru yanıt veren kullanıcı, en yüksek puanı alıyor.
26 Ocak’ta başlayan ve 2 hafta boyunca devam edecek olan ‘Doğru Lastiği Bul’ isimli oyunda en yüksek skora ulaşanlar arasında yapılacak çekilişle 1 kişi Apple iPad, 3 kişi de  Sony PSP kazanma şansı yakalayacak. Oyuna www.facebook.com/lastikadammichelin adresinden ulaşılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara