1000NF Hızlı İlk Tutunma Sağlayan Su Bazlı Yapıştırıcı

3M’den devrim yaratan, 1000NF Hızlı İlk Tutunma Sağlayan Su Bazlı Yapıştırıcı
Bir asrı aşkın süredir sahip olduğu teknoloji deneyimiyle müşterilerine yenilikçi ürün ve çözümler sunan inovasyon devi 3M, 1000NF hızlı ilk tutunma sağlayan su bazlı yapıştırıcısını pazara sundu. Uygulayıcının ihtiyaç duyduğu performansı çok daha kısa
sürede güvenle sağlayan ve pazarda bir benzeri bulunmayan ürün, sıfır uçucu organik bileşen değeri sayesinde çevreye zarar vermez…

İnovasyon devi 3M, solvent ve polikloropren içermeyen 1000NF hızlı ilk tutunma sağlayan su bazlı yapıştırıcıyı piyasaya sundu. Diğer su bazlı yapıştırıcılara oranla çok daha hızlı bir tutunma süresine sahip ürün, kullanıcısına zaman ve maliyet kazancı sağlar. Ayrıca, yüksek performansıyla alanında devrim yaratan yapıştırıcı, sıfır uçucu organik bileşen değeriyle sağlıklı bir çalışma ortamı sunar. GREENGUARD™ sertifikasına sahip ürün, çevreye ve uygulayıcı sağlığına zarar vermez.
3M 1000NF hızlı ilk tutunma sağlayan su bazlı yapıştırıcı, özel araç üretiminden otomotive, ev ve ofis mobilyalarından araç koltuğu üretimine, yer kaplamadan ahşap, kumaş, deri, sünger, plastik (PVC dahil) vb.  ürünlerin birleştirilmesine kadar birçok sektörde ve alanda kullanıcısına kolaylık sağlar. Yüksek teknolojiyle üretilen bu ürün, alışılmış su bazlı yapıştırıcıların aksine uygulama alanına daha hızlı (1-10 dakika) ve daha sağlam bir şekilde tutunur. Yapıştırıcının en önemli özelliklerinden biri de ilk tutunma kuvveti çok yüksek olmadığı için henüz kurumadan yüzey pozisyonunun kolayca değiştirilmesine de imkan sağlamasıdır.
Kısa süreli 200 derece, normalde ise 150 dereceye dayanan yapıştırıcının alev almama özelliği vardır ve uygulanırken aktivatöre gerek yoktur. Yapıştırıcı, basınç duyarlıdır ve UV dayanımı vardır. 1lt ile 15-20m2’lik alanı ayapıştırabilen bu benzersiz su bazlı yapıştırıcı, püskürtülerek kullanılır. Kullanım miktarını kontrol etmek için mor rengi de mevcuttur ve pek çok yüzeyde tek taraflı uygulanabildiği için toplam yapıştırıcı miktarını ve maliyeti düşürür.
 
3M Türkiye hakkında
Yüzyılı aşkın süredir hayatı kolaylaştıran binlerce yenilikçi ürünün mucidi olan 3M, 1987 yılından bu yana Türkiye’de 500’den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. 3M Türkiye; kişisel bakım, ev, hobi ve kırtasiye ürünleri, elektrik, elektronik, telekomünikasyon sistemleri, sağlık ürünleri, trafik güvenliği, grafik ve reklam çözümleri, işçi ve işyeri güvenliği çözümleri ve otomotiv, inşaat, kimyasal üretim gibi onlarca sektörde sunduğu endüstriyel ve kişisel ürünleriyle müşterilerine yaratıcı çözümler sunar.
1992 yılından bu yana Türkiye’de üretim yapan 3M, 2000 yılından itibaren faaliyete başladığı Çerkezköy fabrikasında, temizlik, kırtasiye, kişisel bakım, sağlık ve otomotiv sektörlerine yönelik ürünlerin yanı sıra, maskeler, filtrasyon ürünleri ve çocuk bezi yan bantları üretimi yapmaktadır. Türkiye’de üretilip öncelikle Türk pazarının ihtiyacına sunulan bu ürünler, aynı zamanda başta Avrupa ve Ortadoğu olmak üzere dünyada 40’a yakın ülkeye ihraç edilmektedir. 3M yüzyılı aşkın süredir uzmanı olduğu inovasyon gücüyle, Çerkezköy’deki üretim tesisine AR-GE konusunda sürekli yatırım yaparak müşterileri için lokal çözümler üretmektedir.

Daha fazla bilgi için www.3M.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da Twitter üzerinden  @3M_Turkiye’yi takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara