MESAİ SAATLERİNİ İSTANBUL TRAFİĞİ BELİRLİYOR

Büyük şehirlerin en önemli sorunu Trafik, bazı iş gruplarında mesai saatlerini etkiliyor. Bu iş gruplarının başında ise taşımacılık sektörü geliyor. Kamyonların şehre giriş-çıkış saatleri, yoğun trafiğin yaşattığı aksaklıklar lojistik sektörünü yeni yöntemler geliştirmeye itiyor.


"Mesai saatlerini İstanbul trafiği belirliyor" diyen Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, karayolu taşımacılığında alternatif yöntem ve çözümlere odaklandıklarını belirtiyor. Karayolu üzerinden sağlanan lojistik hizmetlerin zaman kaybı yaratması ve maliyeti bakımından, sektörün deniz ve demiryollarının aktif kullanılabileceği yeni pazar ve çözüm arayışı içinde olduğunu belirten Taner Ankara, artık karayolunda transit geçişlerin dahi çözüm olamadığını vurguluyor.

Sorun Sadece İstanbul'da değil!
Özellikle İstanbul gibi metropollerde yaşanan trafik problemlerinden bu pazarlara yapılacak gönderilerde müşterilerine uyarılarda bulunduklarını belirten Ankara, trafik probleminin İstanbul ile sınırlı kalmadığını, Avrupa'nın büyük şehirlerinde de benzer problemlerin yaşandığına dikkat çekiyor.
Taner Ankara, karayolunda ısrar edenler içinse şehir içi trafiğine gün içinde de giriş yapabilen minivan araçlar ile bir çözüm alternatifi oluşturduklarını belirtiyor. Minivan araçlar, kamyonların şehre giriş-çıkış yapamadığı saatlerdeki teslimatlar için kullanılabiliyor.
Taner Ankara, bu problemlerin İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. köprü çalışmaları sonrasında hafifleyebileceğine inandığını da sözlerine ekliyor.
Minivan Hakkında:
Batu Lojistik, geliştirdikleri Minivan sistemi ile üç tip ürünü aynı araçta, aynı anda Avrupa’nın birçok noktasına uçağa alternatif oluşturacak bir şekilde taşıyabilmektedir. Askılı taşıma gerektire, belirli sıcaklıklarda saklanması gereken ve tehlikeli madde sınıfına giren ürünler 1500 kilograma kadar 36 ila 40 saat arasında Avrupa’nın herhangi bir noktasına iletilebilmektedir.
Batu Lojistik Hakkında:
Batu Lojistik, 2002 yılında kurulmuş, kriz dönemini fırsata çevirerek büyümeyi başarmış, lojistik alanında uluslararası çözümler sunan bir Türk firmasıdır. Karbon ayak izi sıfırlama konusu için faaliyetler yürüten firma, birçok çevreci uygulamayı da bünyesinde gerçekleştirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara