Otomobilde Akıllı Cihaz ve Internet Devri Başladı!

İNTERNET DUNYASI ARACINIZDA!

Bluetooth ve Multimedya teknolojilerinde lider firma Parrot’un araç içinde internet kullanımına yönelik yarattığı yeni ‘Parrot Astreoid’ serisindeki cihazlar; navigasyon, uygulamalar, multimedya, müzik ve eller serbest telefon gibi gelişmiş özellikleriyle otomobildeki en iyi yol arkadaşınız olacak. 

Parrot’un araç sahiplerine yönelik yarattığı yeni ‘Parrot Astreoid’ multimedya serisi günlük hayatta akıllı telefonlar üzerinden kullanmaya alıştığımız birçok uygulama ve internet erişimini
araç içinde en güvenli ve kullanışlı şekliyle sunuyor.

Mevcut araç radyonuzun yerine takılabilen Asteroid Smart veya radyonuzu değiştirmeden takılabilen Asteroid Tablet ve Asteroid Mini olarak üç farklı model seçeneği bulunan Parrot Asteroid serisindeki tüm cihazlarda Android işletim sistemi kullanılıyor.

Ses ile müzik arama ve telefon görüşmesi başlatma gibi birçok gelişmiş özelliği bulunan Parrot Asteroid serisinin ASTEROID Market sanal mağazasında birçok uygulamayı keşfedebilir, navigasyon, sürüş yardımı, ilgi noktaları, isteğe bağlı müzik, internet radyosu gibi birçok uygulamayı indirip kullanabilirsiniz.

Parrot Asteroid serisi, seçkin araç ses ve görüntü sistemi uygulayan montaj noktaları, otomotiv bayileri vewww.mobicom.com.tr adresinden satın alınabilir.

Parrot Asteroid Mini

  • Parrot ASTEROID Mini, sürüş yardım uygulamalarına, tüm müzik kaynaklarınıza ve eller serbest özelliklerine erişim imkânı sunarken, 3,2’’ renkli ekranı ve kablosuz uzaktan kumandasıyla ön plana çıkıyor.

  • Hareket halindeyken internete farklı şekillerde bağlanabilen ASTEROID Mini ile bir 3G/4G USB adaptörü veya uyumlu akıllı telefonunuzu kullanabilirsiniz.
  • Android, iOS, RIM, Symbian, Bada gibi tüm akıllı telefon işletim sistemleri ile çalışan Parrot Astreoid Mini ile otomatik olarak tüm telefon rehberinizi senkronize edebilir, gelişmiş ses tanımayı kullanarak aramalarınızı başlatabilirsiniz.  Üstelik aynı anda 2 farklı telefonda aramaları yönetme şansına sahip olabilirsiniz.
o   Özel düğmesine basıp bir sanatçı ya da albüm adı söyleyerek müziğin keyfini çıkarabilir, iPod/iPhone, USB, SD kart, Bluetooth, line-in ve diğer tüm müzik uygulamalarına ulaşabilirsiniz.
o   Müzik uygulamaları internet radyoları, isteğe bağlı müzik iPod/iPhone ile uyumludur.
o   Büyük renkli ekranın ve tüm özelliklerinin yönetebileceği uzaktan kumanda pil yardımıyla kablosuz veya otomobilin güç kaynağına kablo ile bağlı olarak kullanılabiliyor.
o   Kumanda aracın güç kaynağına bağlı kullanıldığında ise arkadan aydınlatılmış tuşlarından da faydalanmanıza imkân sağlıyor.
  • Google Play ve ASTEROID Market sanal mağazalarında navigasyon, sürüş yardımı, ilgi noktaları, isteğe bağlı müzik, internet radyosu gibi birçok uygulamayı keşfederek indirebilirsiniz.
Satış fiyatı: 699,00 TL

Parrot Asteroid Tablet

  • Bluetooth eller serbest sistemi, müzik bağlantısı ve bağlı uygulamaları bir araya getiren komple bir çözüm olan Parrot ASTEROID Tablet, Geniş ve ince 5,0’’ dokunmatik ekran, kablosuz ve kapasitif uzaktan kumanda temel fonksiyonlara erişime imkân sağlarken kullanışlı uygulamalardan gelen tüm bilgileri görüntüler.
  • Hareket halindeyken internete farklı şekillerde bağlanabilen ASTEROID Tablet ile bir 3G/4G USB adaptörünü, uyumlu akıllı telefonunuzu kullanabilir ya da Wi-Fi üzerinden bağlanabilirsiniz.
  • Android, iOS, RIM, Symbian, Bada gibi tüm akıllı telefon işletim sistemleri ile çalış an cihaz aracılığıyla otomatik olarak tüm telefon rehberinizi senkronize edebilir, gelişmiş ses tanımayı kullanarak aramalarınızı başlatabilirken, aynı anda 2 farklı telefonda aramaları yönetebilirsiniz.
o   Özel düğmesine basıp bir sanatçı ya da albüm adı söyleyerek müziğin keyfini çıkarabilir, iPod/iPhone, USB, SD kart, Bluetooth, line-in ve diğer tüm müzik uygulamalarına ulaşabilirsiniz.
o   Müzik uygulamaları internet radyoları, isteğe bağlı müzik iPod/iPhone ile uyumludur.
o   Fonksiyonları tanımanın kolay olduğu cihazda az sayıda düğme, kontrollerin basit ve her zaman erişilebilir olduğu anlamına geliyor.
o   ASTEROID Tablet, verimli ve kullanımı kolay dokunmatik 5’’ kapasitif ekrana sahiptir ve optimize edilmiş uzaktan kumanda özelliklerini yönetmek için seçeneği vardır.
Satış fiyatı: 999,00 TL

 

Parrot Asteroid Smart

  • Parrot ASTEROID Smart ile eğlencenin yeni bir boyutuna girmek, tablet bilgisayarınız veya akıllı telefonunuzdaki gibi internete erişmek ve varış noktanıza gitmek için, Parrot ASTEROID Smart’ı uygulamalarla kişiselleştirebilirsiniz.
o   ASTEROID Marketten, internet radyoları, isteğe bağlı müzik, sürücü yardım gibi yoldaki yaşam tarzınıza uyacak uygulamaları indirebilirsiniz.
o   Aracınız hareket halindeyken, internete farklı şekillerde bağlanan ASTEROID Smart’a uyumlu akıllı telefonunuzla, bir 3G/4G adaptörü kullanarak, ya da bir Wi-Fi erişim noktası yardımıyla internete bağlanabilirsiniz.
o   ASTEROID Smart mobil cihazlarınızdan olduğu gibi, favori internet radyo istasyonu veya isteğe bağlı müzik uygulamasıyla internet bağlantısı üzerinden de çalınabiliyor. iPod/iPhone/iPad ile uyumludur.
o   ASTEROID Smart’ın kapasitif ekranı “Multi-touch” teknolojisi içerir. Uygulamalara ise akıllı telefonunuzda yaptığınız gibi, sezgisel hareketlerle göz atabilirsiniz.
o   Arka tampon kamerası gibi dış kaynaklı videoları görüntüleyebilen ASTEROID Smart ile kafalığa monte edilmiş ekranlar gibi harici ekranlarda da video dosyalarını oynatabilirsiniz.
o   GPS sensörü içeren cihaz, Navigasyon uygulaması yardımıyla sizi hedefinize en uygun yol üzerinden götürecek!
o   ASTEROID Smart ile aynı anda iki cep telefonuna bağlanabilir; sorunsuz bir şekilde iş ve kişisel çağrılarınızı başlatabilir ve cevaplayabilirsiniz.
  • Boyutları 2-DIN standartına uygund olan ASTEROID Smart cihazlar kontrol panellerinde 2-DIN yuvası bulunan araçlar için tasarlanmıştır.

Satış fiyatı: 1.699,00 TL

Mobicom hakkında:
Mobicom, 2004 yılından bu yana yaratıcı ve yenilikçi mobil teknolojileri Türk tüketicisi ile buluşturuyor. Parrot, Swissvoice, Dension, Zagg, Marley ve Next Base gibi markaların imtiyazlı Türkiye Distribütorlüğünü yapan Mobicom, aynı zamanda GSM operatorleri için çeşitli uygulama, yazılım ve altyapı hizmetleri veren firmaların Türkiye temsilciliğini de üstleniyor. Mobicom, önümüzdeki dönemde de hızla gelişmekte olan mobil teknoloji alanındaki birçok yeni ürün ve çözümü Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sunmaya devam edecek.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara