OTOMOL’dan Türkiye’nin en gelişmiş ekspertiz hizmeti!


İkinci el otomotiv sektörünün yeni kurumsal markası OTOMOL, Türkiye’deki en gelişmiş ve en son teknolojinin kullanıldığı ekspertiz hizmetini sunarak müşterilerinin bir sıfır önde olmasını sağlıyor.
Yatırımları ile kurumsal ikinci el otomotiv sektöründe iddialı bir şekilde yerini alan OTOMOL, araç alım ve satımının gerçek piyasa değerinde yapılmasını sağlamak üzere hizmet veriyor. Bu amaçla Türkiye’deki en gelişmiş teknolojiye sahip ekspertiz ile hem araç alımlarının hem de
satışlarının en güvenilir şekilde yapılması için çalışıyor. OTOMOL, bünyesinde bulundurduğu araçlar dışında da talebe yönelik olarak ekspertiz hizmeti sunuyor.
OTOMOL hizmetleri kapsamında, nakit olarak araç alımı, takasla araç değişimi ve araç satışı ile ilgili tüm işlemler gerçekleştiriliyor. OTOMOL, Türkiye’deki en gelişmiş ve en teknolojik ekspertiz hizmetini de sunarak fark yaratıyor. Bir aracın en son teknoloji ile kaporta ve boyanın yanı sıra; motor aksamı, şasi kontrolü, yürüyen aksamı, araç içi ve dışı tüm kontrolleri yapılarak mevcut durumu tüm ayrıntılarıyla tespit ediliyor. Yetkili servis ve tramer kaydı kontrolleri ile aracın geçmişi bilgileri müşterinin bilgisine sunuluyor.
Eğer araçlar test sürüşü ve kontrollerden başarıyla geçebilirse, OTOMOL’ da alım veya satım işlemi gerçekleştiriliyor. OTOMOL, gelişmiş ekspertiz sayesinde aracın değerini en doğru şekilde belirliyor ve gerçek değerinde nakit olarak alıyor. Tüm kontrolleri yapılmış, güvenilir ikinci el araçların da en avantajlı şartlarda satışını sağlıyor. Sadece ekspertiz hizmeti almanın maliyeti ise 150 TL + KDV oluyor.
İkinci el otomotiv sektöründeki en önemli problemlerden birinin güven olduğunu belirtenOTOMOL Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan, bu durumun önüne kurumsal yapılar ile geçilebileceğinin altını çiziyor. Piyasa değerinde araç alım-satımının önemine değinen Denizaşan, OTOMOL’un ekspertiz hizmeti ile ilgili yaptığı açıklamada; ’’İkinci el araç almayı düşünen herkes, muhakkak iyi ve detaylı bir ekspertiz yaptırmalıdır. Aracın mevcut durumunun en iyi şekilde tespit edilmesi doğru satın alma kararını verebilmek için büyük önem taşıyor. Ayrıca aracın satışını hızlandırmak adına doğru ekspertiz yapılması gerekiyor. Bu konuda OTOMOL ailesi olarak, müşterilerimizin ikinci el araçların mevcut durumları ve aracın geçmişi hakkında en doğru bilgiyi alabilmeleri için tüm imkânları sağlıyor, en son teknolojiyi kullanıyoruz. Uzmanlarımızın titizlikle sürdürdükleri testler ve incelemeler sonucunda en güvenilir bilgiyi müşterilerimizle paylaşıyoruz,’’ diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara