Tüm Türkiye’yi Dolaştı, Dünya’nın Yükünü Çeken Kaptanlarla Buluştu!


Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, “YolArkadaşı” kamyon şoförü müşterileri için 18 Nisan’da “Dünya’nın Yükünü Birlikte Çekiyoruz” sloganıyla başlattığı roadshowla9000 kamyon şoförüne ulaştı, 1250’sine sağlık kontrolü yaptı. Nisan ayındanitibaren Türkiye’nin 34
ilini dolaşan roadshow ile toplam 10 Bin Km yol katedildi.

Goodyear tarafından 3. kez düzenlenen ve geleneksel halegelen etkinliğin bu yıl da tam anlamıyla amacına ulaştığını ifade eden GoodyearTicari Lastikler Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “Bu yıl Yol Arkadaşımaktivitesi kapsamında 34 ilimizde yaklaşık 60 kooperatifi ziyaret ettik. Bu etkinliğimizlekamyoncu dostlarımıza yakın olmanın yanı sıra yeni ürün ve hizmetlerimizkonusunda onlara bilgi verdik. Ayrıca satış sonrası hizmetlerimizle tüm koşullardaonların yanında olduğumuzu bir kez daha vurguladık” dedi.

Goodyear ailesi olarak sorumluluklarının satış sonrası daaynı ölçüde devam ettiğinin altını çizenSarıoğlu, “Bu yüzden tümmüşterilerimizle olan yol arkadaşlığımızı müşteri memnuniyeti ile birleştiriyor,böyle güzel aktivitelerle onlarla biraraya geliyoruz. Sosyal sorumlulukanlayışı içinde kaptanlarımızın sağlığını da düşünüyoruz. Bu roadshowda uzmandiyestisyenlerimiz ve doktorlarımız şoförlerimizin vücut kitle endeksini ölçtüler,onlara sağlıklı yaşam konusunda tavsiyelerinde bulundular ve genel sağlıkkontrolleri yaptılar” dedi. 

18 Nisan’da Tekirdağ Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’nde Goodyearyöneticilerinin katılımıyla başlayan etkinlikle Goodyear yetkilileri, kamyonlastiklerindeki yenilikler, yeni ürünler ve kampanyalar ile ilgili olarak da katılımcılarıbilgilendirdiler.

Kooperatifleri ziyaret eden Goodyear yetkilileri Tekirdağve Edirne’den başlayan etkinlikte Kırklareli, İzmit, Bursa, Eskişehir, Bursa,Çanakkale, Manisa, Uşak, Manisa, İzmir, Muğla, İzmir, Isparta, Antalya, Konya,Kayseri, Mersin, Adana, Gaziantep, Şırnak, Şanlıurfa, Adıyaman, Elazığ,Malatya, Sivas, Trabzon, Ordu, Amasya, Kırıkkale, Kastamonu, Bartın, Düzce,Bolu, Sakarya, Yalova gibi Türkiye’nin dört bir yanındaki illerde kamyoncudostları ile bir araya geldi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara