Türk Takımı Beğenildi..

 YTÜ MAKTEK başarılıYıldız Teknik Üniversitesi Makine Teknolojileri Kulübü, Türkiye'yi ululstrarası platformlarda temsil etmeye devam ediyor.Üniversitenin yarış takımı Formula Student Race etkinliğinde tek Türk takımı olurken jürinin beğenisini kazanarak yeni sezona arzulu bir şekilde hazrlanıyor.. Konuyla ilgili basın bülteni şu şekilde;İlklerin ve enlerin önderliğini yapmış ve hala yaptığı projelerle ülkemizde teknolojik bağımsızlığın gerçekleşmesi adına attığı
adımlarla adından sıkça söz ettiren Makine Teknolojileri Kulübü başarılarına bir yenisini daha ekledi. Üniversite takımı
Formula Student Race'deki tek Türk takımı olma özelliğini taşıyan Maktek YTU Racing Team yarışmanın son gününe kadar ülkemizi ve üniversitemizi temsil etmeye devam etmiştir. İlk yıl aracı olmasına karşı Technical Inspection ve Chasis kurallarından başarıyla geçen aracımız jürinin beğenisini kazanmıştır. Önümüzdeki senelerde de ekibimiz, desteklerinizle yarışlardaki başarısını sürdürmeye devam edecektir.
  ekip kontrolde
Formula Student yarışlarını okulumuzda bir kültür haline getirmeyi amaçlayan Maktek YTU Racing Team yeni sezon çalışmalarına az bir zaman kala ; Yıldız Teknik Üniversitesi'ne, sponsorlarına ve takımımızı her zaman destekleyen siz değerleri üyelerimize teşekkürlerini sunar !
Desteklerinizle büyümeye devam eden Makine Teknolojileri Ailesi yeni eğitim öğretim yılında da etkinlikleri, eğitimleri ve projeleriyle bilim ve teknoloji alanındaki en iyi kulüp olma özelliğini devam ettirecektir. MakTek' ten haberdar olmak ve bir parçası olmayı sürdürmek için bizi takip etmeye devam edin !

 YTÜ MAKTEK başarılı
Bu yazı Otometre.com'dan alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara