2015 özel bir yıl olacak!

Land Rover ve Jaguar'ı 2,3 milyara satın alan TATA MOTORS’un Türkiye Distribütörü İSOTLAR GRUP, kurulduğu tarihten bu yana yükselen bir ivme ile büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. 1965 yılında İSOTLAR TİCARET ile sektöre adım atan şirket, 2015 yılında 50. yılını kutlayacak. Özellikle Otomotiv sektöründeki yatırımları ve Türkiye genelini kapsayan geniş satış ve servis ağına sahip markalarıyla adından söz ettiren İSOTLAR GRUP; bünyesinde 8 şirketi ve 500’e yakın çalışanıyla hizmet veriyor. Grup Otomotiv’in dışında, tarımcılık faaliyetlerine de geleneği bozmadan devam ediyor.Adana’da yetkili satıcılığından, Türkiye distribütörlüklerine giden 50 yıl…Adana’da 1965 yılında Osman İSOT tarafından İSOTLAR TİCARET olarak kurulan şirket; ilk olarak Skoda yetkili satıcılığıyla otomotiv sektörüne giriş yaptı ve ardından BMC yetkili satıcılığıyla devam etti. 1995 yılında İstanbul’da da hizmet vermeye başlayan İSOTLAR GRUP otomotiv sektöründe hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken geçmişten gelen tarım sektöründeki tecrübesini de yatırımlarla sürdürdü.

Land Rover ve Jaguar'ı 2,3 milyara satın alan TATA MOTORS’un Türkiye Distribütörü…
Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketi olan TATA MOTORS İLE 1997 yılında ilk distribütörlük faaliyetini başlatan İSOTLAR GRUP, İlk adımda, tek ve çift kabin olmak üzere 4x2 ve 4x4 çekiş seçeneklerinde satışa sunulan pick-up segmenti araçların satış-servis-yedek parça hizmetlerinin sağladı.
İSOTLAR GRUP Türkiye genel distribütörlüğünde yer alan TATA TÜRKİYE; 2005 yılında, binek araçların da ürün portföyüne katılması ile büyük bir ivme yakaladı ve bugüne kadar 30.000 adedi aşan perakende satışa ulaştı. Ayrıca Romanya Arnavutluk Gürcistan ve Suriye gibi çevre ülkelerle TATA reeksport faaliyetlerinde bulunmuştur.
Ticari araçlarda da her segmentte lider olan TATA MOTORS; İngiltere'nin yüksek itibarlı markaları olan toplamda 16 bin çalışanı olan Land Rover ve Jaguar'ı 2,3 milyar dolara ABD'lı otomotiv şirketi Ford'dan satın almıştır.
Türkiye’de en çok tercih edilen motosiklet markalarından biri TVS MOTOR
2004 yılında Hindistan’ın en büyük motosiklet ve otomotiv yan sanayi üretici olan TVS MOTORS ile ikinci distribütörlük antlaşması yapıldı.
2005 yılında faaliyete başlayan TVS Türkiye 25.000 üzerinde motosiklet satışı ile Türkiye’de yükselişine devam etmektedir. Türk motosiklet kullanıcılarının ihtiyaçlarına uygun ürünleri sunan TVS MOTOR %100 müşteri memnuniyeti ile sunduğu segmentlerde Türkiye’de en çok kullanılan motosiklet markalarından biri oldu.
Binekten ticariye, satıştan servise her noktada hizmet veriyoruz. AUDİ, VW, RENAULT, DACİA, DOD, SCANİA, KRONE VE THERMO KİNG .
1965 yılında Adana’da otomotiv alanında faaliyete başlayan İSOTLAR GRUP Adana, Mersin ve Hatay illerini kapsayan bölgede 3 S (Satış, Sevis, Satış Sonrası) plazalara sahiptir.
50. yıllarını kutlayacakları 2015 yılının başlarında ise Aykan Volkswagen ile Osmaniye’de hizmet vermeye başlayacak.

Türkiye’nin ilk konsept showroom; Adana’da Volkswagen markası ile 18 yıldır 3 S hizmet veren Aykan Motor; Türkiye’nin ilk konsept showroom olma özelliğini taşıyor.

2013-2014 yılında Türkiye Müşteri Memnuniyeti Ödülü; Audi markasının Adana satış temsilciliği ile Türkiye’de müşteri memnuniyeti ödülünü aldı.

Renault’ta 25. Yıl ; Türkiye’de hızla yükselen Dacia markasının da yetkili satıcılığını üstlenen İSOTLAR RENAULT geçtiğimiz günlerde 25. yılını kutladı. Tescillenen müşteri memnuniyetinin yanı sıra Renault Türkiye’de yüzde 143’le en yüksek hedef gerçekleştirmeyi sağladı. İşte bu yüzden Adana’da Renault deyince İSOTLAR akla geliyor…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara