reeder'dan bir ilk: Tek dokunuşla hizmet

5 sene önce girdiği Türkiye pazarında kısa sürede tablet sektöründeki tüm lokal ve global oyuncular arasında ilk 3'e girmeyi başaran reeder, inovasyon ile fark yaratarak rakiplerinden ayrışmayı hedefliyor. Dünyanın yazılım üssü olan Hindistan'da bir uydu ofis kuran firma, sadece reeder tablet ve telefonlarda çalışacak özel uygulamalar üreterek kullanım kolaylığı sağlıyor.
Örneğin reederCONNECT isimli uygulama ile artık reeder kullanıcıları tek bir dokunuş ile tableti veya telefonu üzerinden müşteri hizmetlerine ulaşıp yardım alabilecek ve
sorularına yanıt bulabilecek.
Çevre bilinci aşılayan telefon
Yine sadece reeder ürünlerinde bulunabilecek bir uygulama ile kullanıcılar karbon ayak izlerini takip edebilecek. Uygulama kullanıcıya günlük hayattaki karbon salınımını azaltması için yapılabilecekleri konusunda basit ipuçları vererek çevrenin korunmasına katkıda bulunacak. Çeşitli yenilikçi uygulamaların biraraya gelmesiyle oluşan ve Android üzerinde çalışan reederOS adlı işletim sistemi sayesinde reeder ürünleri zamanla kullanıcısının tercihlerini tanıyarak onun ihtiyaçlarına cevap verecek avantajlar sunmaya da başlayacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara