Yeni Fiat 500 Uconnect Tom Tom

 Yeni Fiat ın navigasyonu 5 yıl süreyle..Avrupa’daki Fiat 500 sürücüleri 5 yıl boyunca trafik sıkışıklığını görüp alternatif rotaya yönelecekTomTom (TOM2) canlı trafik bilgisi içeren navigasyon sisteminin Fiat’ın ikonik modeli 500’deki Uconnect 5” Radio Nav multimedya sistemine entegre edileceğini açıkladı.
Fiat 500, güncel haritalar ve üstün bir yönlendirme motoruna sahip gömülü bilgi-eğlence sistemi ile tam bir TomTom deneyimi sunacak. Bu hizmet TomTom'un Canlı Trafik Bilgisi bağlı paketinin ilk beş yılını içeriyor*. Sistem ile dünya çapında trafik sıkışıklığı bilgisi, hava durumu uyarısı ve hız kameraları görülebilecek.

TomTom Otomotiv Pazarlama Başkan Yardımcısı Jan-Maarten de Vries konuyla ilgili şunları söylüyor: “En iyi TomTom bağlı navigasyonunu Fiat 500 sürücülerine sunmaktan mutluyuz. 5 yıl süreyi içeren bağlı servislerimiz Fiat 500 sürücülerine şimdiye kadar sunulan en kapsamlı paket. Böylece her sürücünün yolculuğu çok daha hızlı ve doğru bilgi ile gerçekleşecek.”
TomTom bağlı servisleri, FCA’nın Uconnect™ Canlı önerilerinin bir parçasıdır. Fiat 500x ile sunuluyor ve seçili diğer modellerde ve Avrupa ülkelerinde satışa sunulacak.
  • Servisin bulunurluğu www.driveuconnect.eu sitesinden kontrol edilebilir.
TomTom CANLI Servisleri:
  • TomTom Trafik: Güncel trafik bilgilerini kullanarak trafikteki sürücüleri varış noktalarına daha hızlı ulaştırır.
  • Hız Kameraları: Mobil ve sabit hız kameraları konusunda hareket halindeyken uyarır.
  • TomTom Places ile lokal aramalar: Sürücüler bir süpermarket, yerel benzin istasyonu veya herhangi bir yeri arayabilir ve direkt oraya gidebilirler.
  • TomTom Hava: Sürücüler lokal ve 5 günlük hava tahminlerini öğrenerek son hava durumuna göre planlarını yapabilecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara