Yeni nesil Elantra

 yeni otomobilŞIK VE ZARİF HYUNDAI YENİ ELANTRA’DAN İLK ESİNTİLER Hyundai, yeni nesil Elantra modelinin ilk çizimlerini paylaşmanın heyecanını yaşıyor. Modern ve zarif çizgilerden oluşan Yeni Elantra, bir önceki modelle başlayan estetik kompakt sedan anlayışına bambaşka bir boyut kazandırmış oluyor. Segmentindeki rakiplerinin aksine, daha sportif, daha elit ve daha etkileyici bir tasarımla geliştirilen Yeni Elantra, sınıfında fark yaratacak kadar iddialı olacak.
Yenilikçi bir tasarım felsefesine sahip otomobilin en belirgin özellikleri arasında markanın karakteristik altıgen ızgarası, geniş hava girişli ön tamponu, geriye doğru uzanan farları ve coupe otomobillere gönderme yapan dinamik gövdesi yer alıyor.

Hyundai Motor Company Baş Tasarımcısı ve Bölüm Başkanı Peter Schreyer, etkileyici otomobille ilgili olarak, “ Hyundai için büyük önem taşıyan Elantra modeli, kendi sınıfı için benzersiz tasarım özelliklerine sahip. Hyundai’nin hızla yükselen marka imajına katkıda bulunacak olan Yeni Elantra, modern ve sportif görüntüsüyle günlük hayatlarında yepyeni bir sitil yaratmak isteyenlere hitap edecek” dedi.

Dış tasarım hakkında ipuçları veren bu çizim sayesinde, otomobilin yenilikçi noktaları da netleşmiş oluyor. Temiz ve rafine yüzeyler, Yeni Elantra’nın dinamik duruşunu pekiştirirken, büyük altıgen ızgara da enerjik hissettiren ince ve sportif farlarla eşleştirilmiş. Ayrıca, otomobilin dinamizmini artırmak adına genişletilen çamurluklar da diğer kompakt sedanlardan tamamen farklı bir duruş sergilemesine yardımcı oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara