Yeni rekortmen Honda Civic Type R


 type rYeni modellerin satışa sunulması nedeniyle Honda için son derece önemli olan 2015 yılı içerisindeki en heyecan verici ürün teslimatı 21 Ağustos 2015, Cuma günü gerçekleştirildi. 12 yeni Civic Type R modelinin yeni sahibiyle buluştuğu etkinlikte Honda Türkiye’nin sürprizi, İntercity İstanbul Park Pisti En Hızlı Tur Zamanı Rekoru oldu. Honda’nın yeni “hot-hatch”i, İntercity İstanbul Park
Pisti’nde de önden çekişliotomobiller klasmanında en hızlı tur zamanını elde etti. Gerçekleştirilen 2.25,4319 tur dereceyle Civic Type R, en hızlı tur zamanına sahip standart donanımlı önden çekişli otomobil oldu. Rekortmen aracın direksiyonunda bulunan Jason Tahincioğlu “Önceki nesil Type R modellerini kullanmış biri olarak yeni Type R’ın olağanüstü ve tamamen farklı bir otomobil olduğunu söyleyebilirim. Kendi rakipleri içerisinde sadece gücü ile değil, piste uygun pek çok teknolojik yenilikleriyle de ayrışıyor. Pistteki viraj performansı, yarış otomobillerine çok yakın ve gerçekten Civic Type R ile pistte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tur zamanı rekorunu bu denli ‘hazır’ bir otomobille kırmak kolay oldu” dedi.


Türk Civic Type R’lar yollarda
Beş yıllık hasretin sonunda yeniden üretilmeye başlanan Honda’nın en ateşli Civic modeli Type R’ın yeni nesli Avrupa’nın dört bir yanında müşterilere teslim edilmeye devam ediliyor. 310 PS üreten 2.0 litrelik turbo motoruyla Honda’da yeni bir çağın başlangıcını simgeleyen Civic Type R’ın Türkiye’deki müşterileri, araçlarını İntercity İstanbul Park Pisti’nde teslim aldılar. Teslim almalarının ardından araçlarının ilk kilometrelerini pistte kat eden kullanıcılara ayrıca kendi istedikleri bir gün piste çıkmalarını sağlayacak pist girişi hediye edildi. Teslimat sırasında hazır bulunan Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Cem Özütok “Böylesine özel bir otomobili müşterilerimize böyle özel bir etkinlikte teslim etmekten ötürü çok mutluyuz. Kendi segmentinde son derece farklı ve ayrıcalıklı olan Honda Civic Type R modelimizle tüm müşterilerimizin mutlu olacağına hiçbir şüphemiz yok” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara