Mercedes-Benz “Otomobilin Geleceği” temasıyla IAA Frankfurt Otomobil Fuarı’nda

 Mercedes'in yeni yıldızıGeleceğin teknolojileri kullanılarak görkemli bir sunum ile tanıtılan “Concept IAA (Concept Intelligent Aerodynamic Automobile)” modeli, dört kapılı coupé görünümündeki iddialı tasarımı ve 0.19 olan Cd değeri ile bir aerodinamik şampiyonu olarak Mercedes-Benz standı ve IAA Frankfurt Otomobil Fuarı’nın en ilgi çekici modelleri arasında yerini aldı.

66. IAA Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Mercedes-Benz C-Serisi ailesinin en genç üyesi C-Serisi Coupé, lüks segmentin en iddialı oyuncularından olacak S-Serisi Cabrio ve boyutlarıyla şehir içi kullanım için en ideal alternatif olan smart’ın 2-kişilik cabrio modeli smart fortwo convertible ilk kez dünyaya tanıtıldı.

Ayrıca Avrupa pazarına yeni sunulmuş olan, segmentinde öncü olmaya hazır Mercedes-Benz GLC ve dinamik ruhuyla Mercedes-Benz kompakt araç segmentinin ilk ve en çok tercih edilen modellerinden yenilenen A-Serisi ile diğer tüm Mercedes-Benz ve smart modelleri, iddialı tasarımları ve kendi segmentlerine özgü donanımları ile fuar ziyaretçilerinden büyük beğeni topladı.

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Cabrio
S-Serisi Cabrio, Mercedes-Benz’in 1971 yılından bu yana pazara sunduğu ilk 4-kişilik cabrio modeli olma özelliğini taşıyor. Lüks segmentin en yeni ve dikkat çekici oyuncusu, S-Serisi’nin son teknolojisi ile donatıldı. Convertible modellere özel olarak tasarlanan kapsamlı sıcaklık ve rüzgar kontrolü özelliğine sahip araç, özgün tasarımı ile mevcut S-Serisi ailesinin 6. mensubu.


Yeni Mercedes-Benz C-Serisi Coupé
Dünya çapında en çok tercih edilen Mercedes-Benz modeli olma ünvanına sahip C-Serisi’nin ürün portfoyüne yepyeni Coupé modeli eklendi. Atletik ve sportif özelliklere sahip yeni Mercedes-Benz C-Serisi Coupé'nin nefes kesen tasarımı, modern ve lüks unsurları bir arada sunuyor. İç mekanda da, zariflik ve stili sportif bir seviyeye taşıyan C-Serisi Coupé, artırılan araç hacmi ile sürücü ve ön yolcu için daha fazla ferahlık sağlıyor.

Yeni Mercedes-Benz GLC
Çekici tasarımı ve gelişmiş teknolojisi ile Mercedes-Benz’in yepyeni SUV modeli GLC, 2008 yılından bu yana tüm dünyada 650.000 adetten fazla satılan GLK modelinin yerini aldı. Mercedes-Benz’in GLE ve GLE Coupé’den sonra 2015 yılında tanıttığı üçüncü SUV modeli olma özelliğini de taşıyan araç, yuvarlak hatlı tasarımı ile bir önceki modelden farklılaşıyor. Yeni GLC, duyusal çizgileri, tasarımı ve sportif yapısı sayesinde iddialı bir tasarım ile üst düzeyde sürüş konforunu bir arada sunuyor.

Yenilenen Mercedes-Benz A-Serisi
Tasarımı ve dinamik ruhu ile Mercedes-Benz kompakt araç segmentinin ilk ve en çok tercih edilen modellerinden A-Serisi, kullanıcı talepleri doğrultusunda ve gelişmiş konfor sunmak üzere yenilendi. Mercedes-Benz, yenilenen A-Serisi’yle sportif performans ve geliştirilmiş konforu bir arada sunuyor. 2012 yılında pazara sunulduğu günden bu yana dinamik bir kullanıcı kitlesi tarafından yoğun ilgi gören Mercedes-Benz A-Serisi, yenilenen versiyonuyla performans kaybı olmaksızın birçok kullanıcının talep ettiğinden daha fazla konfor özelliği sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara