Mercedes-Benz Türk’ün sıfır araç alan Axor 1840 kamyon müşterileri için...

Mercedes-Benz Türk, “Servis Sözleşmesi” uygulamasındaki en güncel yeniliğiyle bu defa Mercedes-Benz Türk Axor 1840 sahiplerine şeffaf içerik ve özel avantajlarla bakım/onarım hizmeti veriyor. Mercedes-Benz Türk yetkili bayisinden yeni bir Mercedes-Benz Axor 1840 kamyonun alımı esnasında veya ilk bakım süresine kadar olan zaman içerisinde başvuru yapılması halinde yeni kampanyadan faydalanmak mümkün.
2,3 ve 4 yıl süreli olmak üzere farklı seçeneklerde sunulan “Mercedes-Benz Servis Sözleşmesi” ile Axor 1840 kamyon müşterileri bakım, aşıntı, sarf malzemeleri kapsamlarını ek olarak uzatılmış garanti seçeneği ile sözleşme süresi boyunca Mercedes-Benz orijinal parça kalitesini uzman teknisyen kadrosu güvencesi ile alırlar. Yeni uygulama ile Mercedes-Benz Türk, servis sözleşmesi içeriklerini müşterileri ile şeffaf olarak paylaşmakta olup, kullanılmayan kapsam olması durumunda bu kapsamın farklı bir araca tanımlanması ve/veya kupon olarak temin edilmesini mümkün kılıyor. Araçlarda bulunan akıllı bakım sisteminin değişim uyarısı vermesi ile değişim zamanı konusunda uyarılan araç sahibi periyodik bakım kapsamında orijinal hava, yağ, yakıt, su ayırıcı, hava kurutucu, kalorifer ve adblue filtreleri, motor, şanzıman, aks yağları, supap ayarı ve supap kapak contası değişimleri hizmetlerinden faydalanıyor. Aşıntı kapsamında sözleşme süresine uygun adetlerde fren ön ve arka balataları ve diskleri, debriyaj baskı balatası değişimleri yapılıyor. Bunun yanında sözleşme süresi boyunca ihtiyaç duyulabilecek akü, ampül, silecek lastikleri, antifiriz gibi sarf malzemelerin tüm değişim işçilikleri sözleşme kapsamına dâhildir. Hiçbir beklenmedik ani masraf ile karşılaşmayan Mercedes-Benz kamyon sahipleri, aracının bakım ve onarım işlemlerini, ek bir ‎ödeme yapmaksızın,Mercedes-Benz Türk yetkili servisinde yaptırabiliyor ve ilave avantajlardan faydalanabiliyorlar.
Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler Bölüm Müdürü Ergiz Esen kampanyayı yorumlarken: “İhtiyaç olduğunu analiz ettiğimiz noktalarda hizmet sunarak müşterilerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz.” dedi. Ergiz Esen, servis sözleşmesi hizmeti hakkında “Bildiğiniz üzere servis sözleşmeleri uygulamamız ile Mercedes-Benz kamyon sahibi bütün müşterilerimize bakım ve onarım işlemlerini servis sözleşmelerine özel çok avantajlı koşullarla, Türkiye genelindeki yetkili servislerimizde ek masrafsız, istenildiği takdirde Mercedes-Benz Finansman Türk tarafından kredilendirilmiş olarak yaptırma olanağı sunuyoruz. Yeni sözleşmelerimizle müşterilerimizin ihtiyaçlarına karşılık olacak şekilde kamyonlarımızın orijinal kalmalarını sağlayan ve 2. El değerini yükselten bir kampanyaya imza attığımızı düşünüyoruz.  Sertifikalı uzman teknisyenler tarafından, orijinal yedek parça ve onaylı işletme sıvıları ile araçların ömrünü uzatacak şekilde yapılan tüm bakım ve onarım işlemlerini Mercedes-Benz Türk’ün öngördüğü standartlar dahilinde sunuyoruz. Servis sözleşmesi uygulamamız sayesinde müşterilerimiz kamyonlarının bakım ve onarım harcamalarını sabit maliyetler ile öngörülür şekilde belirlemiş oluyor ve oluşabilecek artışlardan etkilenmiyorlar.” şeklinde konuştu. 
Mercedes-Benz Türk “Servis Sözleşmesi’’ sahiplerine sunulan ilave avantajlar
Mercedes-Benz servis sözleşmesine sahip olanlar sözleşme süresince doğabilecek ek ihtiyaçlar ve sözleşme kapsamı dışındaki işlemler için Mercedes-Benz yetkili servis ağında yedek parçadan % 10, işçilikten % 15 indirim hakkında sahip oluyorlar. Servis sözleşmeli araçlar, araçlarının bakım ve onarım işlemleri için kampanyaya katılan yetkili servislerde önceliklendiriliyorlar. Mercedes-Benz İletişim Hattı’nı (444 62 44) arayarak servis sözleşmeli aracına özel randevu almak mümkün. Mercedes-Benz Türk “Servis Sözleşmesi’’ hizmetini, “sıfır faiz” ile taksitlendirme avantajı da sağlıyor. Ayrıca sözleşme kapsamına girmeyen işlemlerde yılda bir defa 250 TL’ye kadar ücretsiz servis hizmeti alınabiliyor.
Servis sözleşmeleri uygulamasıyla Mercedes-Benz Türk, müşterilerine sunduğu bakım onarım hizmetinin ve bu hizmetin ödemesini zamana yayarak avantaj sağlıyor. Yeni araç alırken servis sözleşmesini de birlikte alan Mercedes-Benz müşterileri, hem aracı hem de servis sözleşmesini Mercedes-Benz Finansman Türk’ün uygun koşulları ile kredili olarak satın alabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara