SsangYong'tan Şahsuvaroğlu'na Ödül

 Dünyanın en büyük fuarlarından Frankfurt Motor Show IAA 2015’de gerçekleştirilen “2015  Global Distribütörler Konferansı”nda yılın en iyi bayi ağı da seçildi. Yapılan değerlendirme sonrası Şahsuvaroğlu Dış Ticaret SsangYong Global tarafından “En İyi Bayi Ağı Ödülü” ile ödüllendirildi.


SsangYong CEO'su Mr.Choi'n takdim ettiği ödülü teslim alan Sayın Yunus Şahsuvaroğlu, Şahsuvaroğlu Dış Ticaret olarak başarılarının artarak devam edeceğini belirtti.



Şahsuvaroğlu Dış Ticaret olarak 1966 yılında kurulan grup, Türkiye’de 11 markanın bayiliğini yapmış, uluslararası arenada 50 yıllık tecrübesiyle ve bu süreçte edinilen derin bilgi birikimiyle otomotiv sektöründe hizmet vermeye devam ediyor.



Ankara’da 30.000 metrekare alana kurulu 25 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen dünyanın en büyük SsangYong Plazası’nın da sahibi olan Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, tamamen kendi yatırımı olan 13 plazasıyla birlikte 24 adet satış ve 44 adet servis noktasıyla tüm Türkiye’de Avrupa standartlarının üzerinde hizmet veriyor.



Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, “%100 koşulsuz müşteri memnuniyeti” ve “%100 yedek parça bulunurluğu” stratejisini kendisine ilke edinmiştir. 4×4 uzmanı Güney Koreli SsangYong’un SUV, MPV, Pick-Up ve şimdi de Crossover segmenti araçlarını İstanbul (Avcılar, Yenibosna, Tuzla, Maltepe), Bursa, Erzurum, Mersin, Antalya, Adana, Ankara, Tekirdağ, Trabzon ve İzmir’de bulunan modern plazalarında, “Satış”, “Servis”, “Yedek Parça” ve “İkinci El Satış Hizmet” i olarak tüm müşterilerine sunuyor. Ülkemize 10 ilde toplamı 91.100 m² olmak üzere 350 milyon dolar yatırımla 13 plaza kazandıran Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Türkiye Otomotiv Pazarı’nın %80’ine hitap ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara