Casio’dan Infiniti Red Bull Racing Takımı İle İşbirliğine Özel Saat

Casio, Infiniti Red Bull Racing takımı ile olan işbirliğini taçlandırmak için hazırladığı Infiniti Red Bull Racing Limited Edition serisinin yeni premium saati EQB-500RBB modelini sunar.Infiniti Red Bull Racing takımının yarış arabalarındaki mor, mavi, sarı ve kırmızı renkler kullanılarak Formula OneTM yarış arabası görünümünün yansıtılmaya çalışıldığı saat çerçeve üzerindeki benzersiz iyon kaplaması ile dikkat çekiyor. 
 EQB-500RBB *Bluetooth® bağlantısı ile akıllı telefonlara bağlanabiliyor ve kendini otomatik olarak bulunulan şehrin yerel saatine ayarlayabiliyor. Kullanıcılar 300 şehrin saatini, harita veya şehir listesi üzerinden seçerek ayarlayabiliyor. Saatin kadranında iki ayrı dünya şehrinin saatini göstermek de mümkün. Kullanıcılar yaşadıkları ve seyahat ettikleri şehrin saatlerini ayrı ayrı görebiliyor.
Saatin safir kristal camı en zorlu koşullarda bile dayanıklılık sağlarken 100 m su geçirmezlik ve güneş enerjisi ile şarj olabilme özelliği de kullanıcılarına kolaylık sağlıyor.
*Apple Store ya da Google Play’den Casio Watch+ uygulamasının indirilmesi gerekmektedir. Uygulamayı destekleyen telefonlar; iPhone 5s (iOS7), iPhone 5c (iOS7), iPhone 5 (iOS7), iPhone 4s (iOS7), GALAXY S5 (Android 4.4), GALAXY Note3 (Android 4.3~4.4), GALAXY S4 (Android 4.3~4.4)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara