Ford'tan sıradışı bir test teklifi!

Türk otomotiv sektörünün öncü şirketi Ford Otosan, "Direksiyonda Ben Varım" uygulaması ile test sürüşlerinde yepyeni bir dönem başlattı. Ford bayilerine zaman ve lokasyon sebebiyle test sürüşü için gelemeyen müşterilere kolaylık sağlayan proje büyük ilgi gördü. Ford’un özel olarak eğitim verdiği “Marka Elçileri” tarafından yürütülen uygulamada, ilk 3 ayda 6.500 kişi, 150.000 kilometrelik test sürüşü yaparak, Ford Mondeo ve Ford Focus teknolojilerini yakından tanıdı.
Ford Focus ya da Ford Mondeo’yu test etmek isteyen müşterilerin, "direksiyondabenvarim.com" web sitesi üzerinden formu doldurup, isteklerini Ford’un “Marka Elçileri”ne ilettikleri projede, test araçları müşterilere, istedikleri tarih ve saatte, diledikleri adrese teslim ediliyor. Sıradan test sürüşlerinden çok daha uzun olan test sürüşleri sırasında donanımlı "Marka Elçileri" müşterilerin tüm sorularını cevaplayarak test sürüşlerinin çok daha verimli geçmesini sağlıyorlar.

Ford’un “Yeri, günü, saati seç, direksiyona geç” sloganıyla hayata geçirdiği uygulama “direksiyondabenvarim.com” sitesi üzerinden devam ediyor. Proje katılımcıları tarafından çok beğenilen test sürüşü projesi önümüzdeki dönemde geliştirilmeye devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara