Kore'den Türkiye'ye

 Kore ve Türkiye arasındaki marka; SsangYong
Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, bu yıl 15. si düzenlenen International İstanbul Autoshow’da gerçekleştirmiş olduğu yeni modeli Tivoli’nin lansmanı ve Ankara’da 30.000 metrekare alana kurulu “Dünyanın en büyük SsangYong plazası“ ünvanına sahip yeni plazasının açılış töreni sonrası, şimdi de Kore’den gelen basın mensuplarına ev sahipliği yaptı.

YüzBinYüz’e destek projesi büyüyor

 Cem Yılmaz da destekliyorÇekilen fotoğrafların bir sonraki yüzyıla bırakılacağı ve bir selam özelliği taşıyan, dünya liderlerinin de desteklediği ‘YüzBinYüz’ projesine Avek Otomotiv de 300 kişilik ekibiyle katıldıDoğuş Otomotiv Yetkili Satıcı ve Servisi Avek, yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha destek oluyor. Türk ve dünya halklarının tam boy fotoğraf arşivini hazırlanan ‘YüzBinYüz Projesi’ kapsamında bugüne kadar 11 bin kişinin fotoğrafı çekildi. 

Yeni Africa Twin 2016'da...

 Güçlü motor 2016 da gelecekTrue Adventure prototipiyle ilk kez kamuoyuyla tanışan CRF 1000L Africa Twin’in, 2016 yılının ilk çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.
Bazı motosikletler, tam bir macera motosikletinden istenecek özelliklere sahip olur. İşte ilk Africa Twin olan ve 1989 yılında Honda’nın Paris-Dakar Rallisi’nde üst üste 4 kez zafere ulaşmasını sağlayan XRV650 modeli böyle bir makine. 

Offroad yarışının yeni rotası; ÇAN

2015 Türkiye Trial Şampiyonası üçüncü yarışı, Bursa Alternatif Sporlar Kulübü tarafından 30-31 Mayıs tarihlerinde Çan’da düzenleniyor...
Yardımlaşma ve offroad ruhunun ön planda tutulduğu, 2 araç ve 4 sporcudan oluşan takımların parkuru en kısa sürede geçebilmek için mücadele ettiği trial branşında, heyecan kaldığı yerden devam ediyor...

O gün; taksiler 1 TL!!!

1 Haziran Pazartesi günü yolculuklarını BiTaksi ile yapacaklar  1 TL ile gidecekleri yere varacaklar.. Kredi kartlı ve BKM Express ile yapılacak yolculuklarda geçerli olacak kampanya İstanbul ve Ankara’yı kapsıyor.

Lassa Volkicar Yarışı Devam Ediyor

İzmir Ülkü Pisti’nde yapılacak ikinci yarışta eşit güçteki VOLKICAR pilotlarının arasındaki rekabetin tavan yapması bekleniyor!
Körfez pistinde yapılan ilk yarışta 22 pilot içinde ipi göğüsleyen isim Yağız Avcı olmuş ve sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Ancak ön sıralarda yarışan iddialı pilotlar İzmir yarışında farkın açılmaması için ellerinden geleni yapacaklar. 

HUAWEİ VE AUDİ Teknoloji Beraberliği

Huawei’nin LTE modülleri yeni Audi Q7 SUV modeli için, TDD-LTE ve FDD-LTE standartları çerçevesinde 2G, 3G ve 4G bağlantı desteği sağlayacak. Kullanıcılar bu ortaklıkla, 100Mbps’ye ulaşan yüksek hızda veri transferi ile birlikte, internet odaklı özellikler eşliğinde, gelişmiş bir sürüş keyfi yaşayacak.

Autoshow'un eskileri ama en güzel otomobilleri

 klasik otolar fuarda‘Harikalar Diyarı’ konseptiylebaşlayan Autoshow 2015’e, İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) 18 klasik aracı ile katılıyor. Dünyanın önde gelen sentetik yağ markası Mobil 1’in sponsoru olduğu İKOD, fuarda ‘Harry Potter’, ‘James Bond’, ‘Şoför Nebahat’ gibi unutulmaz filmlerde yer alan klasik araçların muadillerini sergiliyor. Markalara ait son

Kişiye özel yerli ve lüks jant...

Yüzde 100 yerli sermayeli 
Avrupanın en lüks jant üreticisi, Autoshow 2015’te görücüye çıktıAvrupa, Asya ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirip uzay teknolojisi (6061-T6 uçak serisi) alüminyum alaşımlardan oyulmuş, kişiye özel forged jant üretimi yapan ilk Türk firması GYR WHEELS Luxury Alloys, "Dünyanın Yeni Harikaları" sloganıyla lanse edilen İstanbul Autoshow 2015’ de lüks segmente özel ürünlerini ilk kez otomobil tutkunlarının beğenisine sundu.


 yerli ve  kişiye özel

Aston Martin'den Güç, Güzellik ve Ruhu Yansıtan Otomobiller

 ASton Martin gövde gösterisi yaptıAston Martin Türkiye, “Güç, Güzellik ve Ruh” marka sloganlarının yansıması olan muhteşem araç modellerini, İstanbul Autoshow 2015’te sergiledi. Autoshow 2015 Aston Martin Türkiye standında, sınırlı sayıda üretimi gerçekleştirilecek “Lagonda Taraf” ve yalnızca 100 adet üretilen, yarıştan ilham alınarak tasarlanan bugüne kadarki en güçlü Vantage GT12, Türkiye’de ilk kez görücüye çıktı.

Yeni Mazda CX-3 ve Yeni Mazda MX-5

 Yeni Mazda modelelri fuardaMazda ; Yeni Mazda CX-3 , Yeni Mazda MX-5 ,  atak sedanı  Mazda6  en çok satılan model Mazda 3 ile Autoshow ziyaretçilerini ağırlıyor..Yeni Mazda CX-3 fuarın yıldızı oldu. 1.5 litre SKY-D, manüel ve otomatik vites, 4x2 ve 4x4 seçenekleri ile sunuluyor.

İstanbul Autoshow 2015’de konuşan Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul “Fuarda bizleri en çok heyecanlandıran

Öyle Büyükmüş ki Sevgileri Onlar Ayrılamazlarmış!

DSSBST'tan son eseri...  Öyle Büyük ki Sevgimiz Biz Ayrılamayız! 

Türkiye’de ilk premium elektrikli otomobil kiralama hizmeti başladı

Kiralık BMW i3, kiracılarını bekliyor. Bu kategoride bir ilk..Premium otomobil kiralama sektöründe lider marka olma hedefi ile 2015 yılı başında yola çıkan Corporent, hedefine doğru giden yolda ilk adımını atarak Türkiye’nin premium segmentte ilk elektrikli otomobil kiralama hizmetini başlatan markası oldu.

İstanbul Autoshow'dan görüntüler, resimler...

 Otomobil fuarının en yeni markasıOtomobilseverlerin iki buçuk yıldan beri beklediği fuar başladı ve son ikinci güne gelindi. Dünyanın dört bir yanından farklı tip ve güçte ki markalar ziyaretçilerin ilgisini çekti. Arada mankenlerde ilgi görmedi değil!Kısaca otomobil fuarına bakalım, isterseniz..

Çağan Irmak bu kez Mercedes için ağlatacak...

Bugüne kadar tüm filmlerinde seyircisini ağlatan Çağan Irmak, Mercedes-Benz Türk için yönettiği 3 farklı senaryodan oluşan kısa filmlerle izleyenlere yine duygu dolu anlar yaşatacak.Mercedes-Benz Türk, kamyoncuların hikâyelerini konu alan 3 farklı kısa filmi, Haziran başından itibaren sosyal medya üzerinden takipçileriyle buluşturacak.

iETT'de HESS DENEYECEK!

 Yeni test aracımız..iETT, metrobüs hattında yeni bir marka otobüs deneyecek..
HESS logolu araçlar Avrupa'da kullanılan markalardan biri. 
Yerli araç kullanmak için İETT dahil bir çok kamu kurumu  çabalarken bu sıradışı olay ilgi çekici!

İzmirli BMC'den Basın Duyurusu

 BMC, İDEF'15'te sergilediği araçlarla ilgili bir basın bülteni yayınladı...
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Bilindiği üzere, ülkemizin milli bir değeri olan ve maalesef 5 yıldır durma ve iflas noktasına gelmiş olan BMC şirketi, 2014 yılında kamuya açık ve şeffaf bir ihale süreci ile hissedarlarımızca satın alınmıştır.  Bu markayı, tekrar ülkemizi dünyada temsil edecek bir değer olarak güçlendirmek ve ayağa kaldırmak için, 1.200 çalışma arkadaşımızla birlikte olağanüstü bir gayret ile çalışıyoruz.

Lexus, siparişleri almaya başladı

 Lexus Türkiye deİlk  kez İstanbul Autoshow’da beğenilere sunulan  
Türkiye'de lüks segmentin yeni markası Lexus, ilk siparişlerini fuarda aldı.Yılın son çeyreğindeni tibaren Türkiye’de satışa sunulacak Lexus'un RCF ve LS 600 modelleriiçinfuarın ilk günü 2 adet sipariş verildi.

Test Sürüşü Kampanyası

2008'de Almanya’da imaline başlanan, lüks ve konforun simgesi haline gelen Opel Insignia’da ‘Test Sürüşü’ günleri başladı. Opel GTC Global Otomotiv’in başlattığı Test Sürüşü’ kampanyasıyla yılın en iyi otomobili ödülünün yanı sıra bugüne kadar birçok ödülün sahibi olan Insignia, Euro NCAP’ten de 5 yıldızlı bir otomobil. Bu yılın Ocak ayı itibarıyla 750 bininci Insignia banttan inmişti. 

Filo Kiralamak Mantıklı Mı?



 Kiralamak mı satın almakmı? işte bütün mesele bu!Yolda aracınızla giderken mutlaka öndeki aracın plakasında bir rent a car firmasının logosunu görmüşsünüzdür. Bu logo, o aracın bir rent a car firmasından uzun dönem araç kiralama koşulları ile kiralandığını göstermektedir. Peki filo kiralamak mantıklı mı?

Filo kiralayan şirketlerin en büyük avantajları:

Doğuş Otomotiv Trafik Hayattır!

Önemli olan ne kadar hızlı vardığınız değil, nasıl vardığınız...
Trafikte aşırı hız yapmayın! Çünkü Trafik Hayattır!

Aşırı hız son yıllarda kazaya sebep olan unsurların başında yer alıyor. Özellikle gençlerin yaptığı trafik kazalarının çoğu aşırı hız nedeniyle meydana geliyor. Doğuş Otomotiv’in kurumsal sorumluluk markası Trafik Hayattır, ‘aşırı hız’ı konusunu ana mesajları arasına alarak projelerini kurguluyor.

KIA cee’d GT-Line basın toplantısı Facebook’tan canlı yayınlanacak

 en güzel otomobil fuarı
15. İstanbul Autoshow Fuarı’nın 21 Mayıs’ta yapılacak VIP basın açılışı gününde Erin Heatherton rüzgârı esecek. Dünyaca ünlü manken Erin Heatherton’ın, ilk kez görücüye çıkacak olan KIA cee’d GT-Line modelini tanıtacağı basın toplantısı, KIA Türkiye Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

Audi Show; S3 Sedan, A4 Allroad quattro, Q3, TTC...

 Yeni Audi TTCAudi, İstanbul Autoshow’da otomotivin geldiği son noktayı temsil eden modellerinin, sportiflik, teknoloji ve kullanım kolaylığını birleştiren farklı versiyonlarını sergiliyor. Tüm modellerin ortak noktası ise, artık otomotiv dünyasının efsanelerinden biri haline gelen quattro sürekli dört tekerden çekiş sistemine sahip olmaları.. Ayrıca markanın en yeni üyesi Yeni Q7’de ilk kez Türkiye’deki otomobil severlerin

Yeni i20 Coupe ve Yeni Tucson Autoshow'da



Türk otomotiv endüstrisinin yükselen yıldızı Hyundai, 2.5 yıl aradan sonra düzenlenecek İstanbul Auto Show 2015’te iki önemli yeni modelinin Türkiye prömiyerini gerçekleştirecek. Türkiye’de üretilerek 40’tan fazla ülkeye “Made in Turkey” damgasıyla ihraç edilecek Hyundai i20 Coupe ve SUV sınıfında tüm dengeleri değiştirecek olan Yeni Tucson, Hyundai standının yıldızları olacak.

Gecikme Cezası İçin

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren araç muayene gecikme cezalarının indirimli ödenmesini sağlayan düzenleme, 30 Haziran’da sona eriyor. 5 ayda 412 Bin araç sahibinin yararlandığı gecikme cezası indirimiyle, araç muayenesini 1 yıl geciktirmiş bir otomobil sahibi 30 Haziran’a kadar araç muayenesini yaptırdığı takdirde 100 TL yerine 18 TL, 10 yıldır muayeneye gelmeyen traktör sahibi ise 510 TL yerine 62 TL ceza ödeme fırsatı yakalıyor.

Yeni KIA Sorento da Sürücüler kendini iyi hissediyor!

 Yeni KiaYeni KIA Sorento, gelişmiş özellikleri ile otomobil severlere “Merhaba” diyor. IF Tasarım ödüllü KIA Sorento; akıllı park sistemi, akıllı hız sabitleme sistemi ile yüksek teknolojiyi, ısıtmalı ve soğutmalı koltukları, anahtarı kullanmadan algısal teknoloji ile açılan akıllı bagaj kapağı özellikleri ile konforu, panoramik sunroof’u ile ferahlığı bir arada sunarak dikkatleri çekiyor.  

Ailelerin Doğru Sürücü Kursunu Bulmakta Zorlandığı!!!

Goodyear’ın “Yol Güvenliği Anketi”, Ailelerin Doğru Sürücü Kursunu Bulmakta Zorlandığını Gösteriyor!· Goodyear’ın Türkiye’yide kapsayan Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi’nde yaptığı araştırmayagöre, genç ve acemi sürücülerinin ailelerinin yarısı (%49) sürücü kurslarınınkalitesi bakımından bilinçli bir tercih yapmakta zorlanıyor.
· Bu ailelerin % 47’si,sürücü kursu seçerken, lokasyon olarak yakınlığının etkili olduğunu ifadeediyor.

Güvenli sürüş için doğru lastik!

‘’Aracınızın yol ile temasını sağlayan tek  bağlantı noktası lastiğinizin yola bastığı alandır, o da eliniz kadardır. Bu alanı doğru kullanmazsanız hayatınızı tehlikeye atmış olursunuz’’ diyen LASİD Genel Sekreteri Ünsal güvenli sürüş için doğru lastiğin önemine işaret etti; doğru lastiğin kriterlerini sıraladı...

Mercedes-Benz GLE Coupé ve Mercedes-AMG GT Türkiye’de ilk kez Autoshow 2015’te görücüye çıkıyor

 Mercedes in yıldızlarıMercedes-Benz Türk, 22–31 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Istanbul Autoshow’da 14. holdeki standında, kompakt sınıftan geniş hacimli SUV’lara, geleneksel sedan otomobillerden coupé araçlara, çevre dostu elektrikli otomobillerden performans standartlarını belirleyen AMG modellerine kadar geniş ürün yelpazesi ile yer alacak.  Mercedes-Benz Türk, ayrıca Mercedes-AMG GT ve

Ford'dan Autoshow'a özel 750 TL'lik hediye çeki

Ford, 22-31 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Autoshow 2015’te müşterilerine özel bir avantaj sunuyor. 3 numaralı holde yer alan Ford standını ziyaret ederek bilgi formunu dolduran müşteriler, tüm binek ve Tourneo Courier alımlarında tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 750 TL indirim sağlayan hediye çeki kazanacaklar.

İstanbul AutoShow başlıyor

Türkiye’nin ve otomotiv sektörünün yurtiçi ve yurtdışındaki itibarına ve bilinirliğine katkı sağlayacak en önemli etkinliklerden birisi olan İstanbul Autoshow, bu yıl “harikalar diyarı” konsepti ile ziyaretçilerini karşılayacak. Konsept, otomobil markalarının artık fuarları sadece yeni modellerini sergileyecekleri bir alan olarak değil aynı zamanda geleceğin teknolojilerini tüketici ile tanıştırmak için bir platform olarak da gördüğü gerçeğinden yola çıkarak geliştirildi. Fuarlarda sergilenen‘acaba gerçeğe dönüşür mü, çok mu fütüristik?’ diye düşünülen bir teknolojinin kısa sürede satışa sunulan modellerde yer alması artık şaşırtıcı

Yolu evdeki bilgisayardan ayarlayıp trafiğe takılmayın!

Dünyanın navigasyon devi TomTom, MyDrive Connect ile navigasyon cihazını akıllı telefon, tablet ve bilgisayara bağladı. Artık kullanıcılar ev ya da ofisinden çıkmadan önce bilgisayar, tablet ya da telefon üzerinden rota planlayıp navigasyon cihazına gönderebiliyor.  

Ay'da 700 TL ye otomobil alma fırsatı

Toyota, başlattığı Mayıs kampanyası ile üstün yakıt ekonomisi, düşük kullanım maliyeti, çevreci, sessiz ve keyifli sürüş deneyimi sunan Yaris Hybrid’e özel fırsatlar sunuyor. Toyota GTC Global Dolapdere, Mayıs ayında Yaris Hybrid almak isteyenlere 1.700 TL’lik indirim veya 20 ay 20 bin 0.75 faiz oranı ile çok uygun taksit seçenekleri sunuyor. 

33,5 milyon tekil ziyaretçi, 4 milyar sayfa görüntülemesi

Toplam 8 kategoride, 5 milyonu aşkın aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, IAB Gemius Türkiye’nin Mart ayı verilerine göre, 33,5milyon tekil ziyaretçi, 118,6 milyon ziyaret ve 4 milyar sayfa görüntülemesine ulaştı. Ulaştığı bu rakamlarla sahibinden.com, aylık olarak en yüksek performansı göstererek kendi rekorunu da geliştirmiş oldu.  

Visa FIA Formula E'ye sponsor oldu

Tamamen elektrikle çalışan yarış araçlarını kullanan 10 takımın yarıştığı FIA Formula E, FIA (Fédération Internationale de l'Automobile - Uluslararası Otomobil Federasyonu) tarafından organize ediliyor.
Visa Europe ve FIA Formula E işbirliği, Visa Europe Satış ve Pazarlama Direktörü Mark Antipof ve Formula E CEO’su Alejandro Agag’ın katıldığı bir toplantı ile duyuruldu.

Volkswagen’in coupé cazibesi

Özel standart ekipmanları ve özel fiyatıyla farklılaşan ‘CC Exclusive’, diğer versiyonda opsiyon olan donanım ve teknolojileri standart olarak sunuyor. 
 İki farklı motor seçeneği; 1,4 TSI BMT 160 PS DSG ve 2,0 TDI BMT 177 PS DSG olarak sunulan ‘CC Exclusive’, etkileyici dış tasarımının yanı sıra kaliteli ve şık malzemeler kullanılarak yaratılmış iç mekanıyla öne çıkıyor.

2,0 TFSI 190 HP; yüksek verimli yeni motor seçeneği:

Bundan 10 yıl önce turbo şarj (Turbocharging) ve direkt püskürtmeli (direct injection) TFSI motorları seri üretimde ilk kez kullanan marka olan Audi, yeni bir motor seçeneğiyle, motor teknolojisinde önemli bir yolu daha kat etti. Audi’nin motor seçeneklerinde hacim olarak küçülmeye rağmen güçlü motorlar üretme yöneliminin son örneği, yeni bir 2.0 TFSI motor oldu.

En büyük bağımsız araç servisi hizmetinizde : www.arabamaboschservisi.com

Her zaman son teknoloji ve maksimum hizmet kalitesi sunmayı amaçlayan Bosch Car Service, sektörde bir ilk olan www.arabamaboschservisi.com sitesiyle araç sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor.  Bosch, bu siteyle yedek parça ve bakım servisleri konusunda araç sahiplerinin ihtiyacı olan fonksiyonelliği dijital bir platforma taşıyor.

Gözler Çanakkale'de

 100 yılEskişehir’de yapılması planlanan 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası ikinci yarışı, “Çanakkale Zaferinin 100. Yılı” dolayısıyla Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından 16-17 Mayıs 2015 tarihlerinde Çanakkale'de gerçekleştiriliyor.

İETT’den Zeki Alasya durağı

 Zeki Alasya durağıİETT, Türkiye ve dünyaya malolmuş değerler için vefa durakları tasarlamaya devam ediyor.
Ünlüler için tasarlanan vefa durakları kapsamında, aramızdan ayrılan sinema sanatçısı Zeki Alaysa için toprağa verildiği Zincirlikuyu Mezarlığı yakınında bulunan iki durağı özel görselle kapladı. Sanatçının anısına hazırlanan durak görselinde Zeki Alasya’nın hayatı, sanat yaşamı boyunca rol

COLUMBIA OMNI-SHADE TEKNOLOJİSİ İLE GÜNEŞİN ZARARLI IŞINLARINDAN KORUNUN!

Teknoloji ve şıklığı bir araya getirerek outdoor giyime yeni bir soluk kazandıran Columbia’nın üstün teknolojili ürünleriyle, açık havanın tadını çıkarırken güneşin zararlı ışınlarından korunmak elinizde...
Devrim yaratan teknolojileri ve şık tasarımlarıyla rahat giyim anlayışını yeniden dizayn eden Columbia, Güneşin zararlı ışınlarına karşı geliştirilen Omni-Shade teknolojili ürünleriyle ilgi görüyor.

ilk kez Formula 1, GP2 ve GP3 yarışları tek etkinlikte

GP3 Serisinin Barselona’da yapılacak açılışı, bu yıl ilk defa Formula 1, GP2 ve GP3 yarışlarını tek etkinlikte bir araya getiriyor. GP2 otomobillerinin P Zero Turuncu sert ve P Zero Sarı yumuşak lastikler kullanacakları ve iki bileşim arasındaki önemli performans farkının yarış stratejisine büyük etki yapacağı Barselona’da, GP3 sürücüleri sadece sert lastikleri kullanacaklar.

Geleceğin yakıtı: e-Diesel

 Audi mühendisleri, sıfır karbon emisyonuna teknolojiler ile ilgili çalışmalarında bir eşiği daha geçti.  Almanya’nın Dresden kentinde bulunan araştırma merkezindeki mühendisler, sıfır karbon emisyonuna sahip ve araçlarda kullanılmaya hazır sentetik dizel yakıt üretmeyi başardı. 

Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası başlıyor

 16-17 Mayıs-Red Bull Ring-Avusturya yarışıyla seri ikinci etaba  başlıyor...
Goodyear, FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’na peşpeşe 11 yıldır lastik tedarik ediyor. Nisan ayında İspanya’da gerçekleşecek olan yarış öncesi piste bayrak indirme geleneği ile Goodyear bu heyecan verici yarış serisinde tek kamyon lastiği tedarikçisi oldu.

Haydi Kadınlar Yarışa!

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED bünyesinde kurulan Kadınlar Komisyonu, başkan Metin Çeker’in de katılımı ile 8 Mayıs günü düzenlenen toplantıda hedeflerini ve projelerini medya ile paylaştı...

Koş, Bisiklete bin, yüz..Ama sakın kaçırma!

Yılın en heyecanlı yarışı Salomon Ultimate Cunda, 29 -30-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında 
Cunda/Ayvalık’ta gerçekleşecek. Yüzme, bisiklet ve koşu disiplinlerinden oluşan yarış, 
sınırlarınızı zorlamanızı ve kendinizi Cunda’nın doğası içinde yeniden keşfetmenizi sağlayacak.29 – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Salomon Ultimate Cunda koşu, bisiklet ve yüzme disiplinlerinin üçünü de kapsayarak, tam bir ‘meydan okuma’ arenası şeklinde karşımıza çıkıyor.

Avrupa’da da kazanmak istiyorlar

2015 yılı Formula 1 sezonunun beşinci yarışı olan Catalunya Grand Prix’i, 66 turdan oluşurken pilotlar yarış boyunca toplam 307.104 km yol kat ediyor. Catalunya Grand Prix’inin pist uzunluğu ise 4.655 km olarak dikkat çekiyor. İspanya’daki son yarışı Mercedes AMG Petronas pilotlarından Lewis Hamilton kazanırken, pole pozisyonlarında da son iki senedir Mercedes AMG Petronas üstünlüğü bulunuyor. Hamilton 2014 ve Nico Rosberg de 2013 yarışa ilk sıradan başlamıştı. 

İkinci Kez İstanbul’da

Türkiye’de Dünya Otomotiv Konferansı Kasım 2015’te
Kasım 2014’te otomotiv ana sanayi, tedarikçileri ve medyanın yüksek katılımı ile gerçekleşen ‘World Automotive
Conference in Turkey’, başarısının devamı olarak bu yıl yine İstanbul’da olacak.
Türkiye’de Dünya Otomotiv Konferansı; katılımcıları arasına İngiliz markası Jaguar Land Rover’ı ve Türkiye otomotiv ve
lojistik sektörü öncü temsilcilerinden Ford Otosan ve Omsan Lojistik gibi firmaları alarak şimdiden 2015 için konuşmacı
ve katılımcı onaylarına başladı.

SAVUNMA SANAYİNİN YILDIZI BMC IDEF 2015 FUARI’NDA

 BMC 750 ZYarım asırlık köklü bir geçmişe sahip olan BMC, otomotiv sanayindeki tecrübesini 1972 yılında savunma sanayine taşımış, ISO9001, NATO gizlilik ve Milli Gizlilik dereceli tesis güvenlik belgeleri ve Milli Savunma Bakanlığı tarafından verilen üretim izin belgesi ile üretimini sürdürmektedir. 

Simülasyondan Gerçek Pistlere Giden Yolculuk Türkiye’de

YARIŞ PILOTU ARANIYOR!
Nissan PlayStation GT Academy 2015'te şimdiye kadarki en büyük organizasyonunu gerçekleştiriyor.Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek olan GT Academy, sanal yarış dünyasında, Nissan için gerçek pistlerde yarışabilecek oyuncuları arıyor.

Norveçli Petter Solberg Hockenheim Pisti'nde

Norway’s Petter Solberg leads round two of the FIA World Rallycross Championship presented by Monster Energy at the end of four action-packed heats on the new purpose-built RX track at Hockenheim, Germany. Ford Olsbergs MSE driver Reinis Nitiss is second and Britain’s Liam Doran third in his SDRX Citroen DS3.
Doran was leading the World RX crews overnight after his heat two win but his team-mate Solberg clawed to the top of the Intermediate Classification by winning heats three and four. Round one winner Johan Kristoffersson is currently fourth despite losing time with two punctures in heat two and an impact with Team Peugeot-Hansen’s Davy Jeanney in today’s closing race.

KTM Orange Days Fethiye’den Start Aldı

KTM dünyası ile tanışacağınız, KTM modellerini test etme fırsatını bulacağınız Orange Days, Fethiye KTM Exclusive Bayii Motorall'da, 02 – 03 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.
 KTM’nin Duke, RC ve Adventure modellerinin tanıtılarak test edileceği etkinlikte, 
Motorall'un sahipleri Sadık Özdemir ve Türkiye Enduro Şampiyonu Serkan Özdemir de hazır bulunacak. 

Yeni Isuzu Tora

 Yeni ısuzuAnadolu Isuzu, yeni aracını Tora ismiyle piyasaya sundu.
 İlk kez harf  kodlaması yerine bir isimle sınulan araç, 
yine Isuzu markalı 205 beygir gücünde bir motorla yollara çıkıyor.Kaplan anlamına gelen Tora'nın tork değeri ise 
637 Nm.5.2 litrelik motor dört silindirli.

Yolların en tehlikelisi uyku!

Trafik kazalarının başlıca nedenleri arasında yer alan uykusuzluğa dikkat çeken uzmanlar, sürücüleri uyarıyor.Nöroloji Uzmanı Dr. Önder Kuzu, uykusuzluğun araç kullanan kişide sarhoş olmayla benzer etki yaptığını söyledi.
Trafik kazalarının önlenmesi amacıyla her yıl 1-5 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik ve İlkyardım Haftası’nda uzmanlar trafik kurallarına uyulması konusunda hatırlatmada bulunuyor.

Dünyanın ilk katlanabilir solar elektrikli scooterı İstanbul'a geliyor


Tayvanlı NanoWin Technology, “Dünyanın ilk katlanabilir solar elektrikli scooter”ını Türkiye’ye getiriyor.NanoWin Technology’nin bu ürettiği “Solar Elektrikli Scooter”, Türkiye’de ilk kez 15-19 Mayıs tarihleri arasında İstinye Park’ta gerçekleştirilecek olan “Tayvan Doğa Dostu Ürünler Etkinliği” çerçevesinde kurulacak olan “Tayvan Çevre Dostu Ürünler Pavilyonu”nda tanıtılacak.

Bu Blogda Ara