KIA X-MEN FİLMİNDEN İLHAM ALARAK “KIA X-CAR” ARACINI ÜRETTİ

 Kia ve X menYenilikçi tasarım denince dünya otomotiv pazarında akla gelen ilk markalardan biri olan KIA, dikkat çekici bir projeye daha imza attı. KIA, Mayıs 2016’da vizyona girecek olan X-Men serisinin yeni filminden ilham alarak özel bir Sportage modeli üretti. Reklam filminde ünlü tenisçi Rafael Nadal'ın yer aldığı araç, serinin “X-Men: Apocalypse” adlı yeni filmini ve KIA’nın 2016 Avusturalya Açık Tenis Turnuvası sponsorluğunu
tanıtmak amacıyla üretildi. Satışa sürülmeyecek olan araç, otomobil sevenlerin beğenisine sunulmak üzere sergilenecek.

KIA, yenilikçi otomobil tasarımında çıtayı yükseltmeye devam ediyor. 2016’nın merakla beklenen filmlerinden “X-Men: Apocalypse”den ilham alarak özel bir Sportage üreten KIA, hem otomobil hem de sinema dünyasında dikkatleri üzerinde topladı.  

KIA, Twentieth Century Fox şirketi ve X-Men film serisi ile olan işbirliği çerçevesinde bir projeye daha imza attı. X-Men'den ilham alınarak özel bir Sportage modeli üreten KIA, araca 2. nesil X-Car adını verdi. Ünlü tenisçi Rafael Nadal'ın yer aldığı heyecan verici bir reklam filmiyle tanıtılan 2. nesil X-Car, Mayıs ayında vizyona girecek “X-Men: Apocalypse”yi ve KIA’nın 2016 Avusturalya Açık Tenis Turnuvası’na verdiği desteği tanıtmak amacıyla üretildi. Satışa sürülmeyecek olan 2. nesil X-Car, Avusturalya Açık başta olmak üzere çeşitli büyük organizasyonlarda sergilenecek.

X-Men filminin karakterlerinden Mystique'ten ilham alan 2. nesil KIA X-Car, kılıktan kılığa girme özelliğiyle bilinen karakterin görüntüsü ve özel güçlerine dair detayları bünyesinde barındırıyor. X-Men ve KIA severler,https://www.allaboutsportage.com/#/intl/KiaXcar adresini ziyaret ederek, KIA'nın küresel marka elçisi Rafael Nadal'ın oynadığı özel tanıtım filminde aracın nasıl kılık değiştirdiğini izleyebiliyorlar.
Rafael Nadal ve Apocalypse karakteri karşı karşıya!
Tanıtım filminde Rafael Nadal'ın, X-Men'in en büyük düşmanı Apocalypse ile karşı karşıya gelmek üzere sürdüğü Sportage kılık değiştirerek standart şeklinden, yarış tekerlekleri ve lastikleri olan, üzerinde kırmızı ve sarı renkler ile gölgelendirilen özel üretim, mat ve parlak mavi tonlarında bir kasaya dönüşüyor.

KIA’nın yeni aracı, “X-Men: Apocalypse” filmi tüm dünyada 2016 Mayıs’ta vizyona girmeden önce ilk olarak 31 Ocak tarihine kadar devam edecek olan Avusturalya Açık Tenis Turnuvası’da tanıtılıyor. Ardından filmin galasına geri sayım devam ettikçe uluslararası çaptaki çeşitli organizasyonlarda halkın beğenisine sunulacak. Üretiminde Sportage modelinin esas alındığı KIA X-Car, Wolverine karakterinden ilham alınarak üretilen ve geçtiğimiz yıl 2015 Avusturalya Açık'ta tanıtılan Sorento'nun ardından, Twentieth Century Fox ortaklığıyla üretilen ikinci konsept araç oldu.

Yeni Sportage çok yakında satışa çıkıyor
Öte yandan KIA’nın merakla beklenen Yeni Sportage modeli çok yakında yetkili satıcılarda yerini alacak. Yeni ve göz alıcı dış tasarımı, teknoloji ve kaliteyi artıran birçok unsurun eklenmesi ile bir önceki modelin elde ettiği küresel başarıyı daha da ileriye götürmesi beklenen Yeni KIA Sportage, 2016’nın Şubat ayı sonunda müşterilerle buluşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara