Euroleague Final Four heyecanı, SEAT ile izlenir..

SEAT, 13-15 Mayıs tarihleri arasında Berlin’de oynanacak Turkish Airlines Euroleague Final Four karşılaşmalarını canlı izleme şansı sunuyor.SEAT, basketbol tutkunlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Yıl boyunca birçok basketbol severi Euroleague Basketball karşılaşmalarında misafir eden SEAT, şimdi de çekilişle bir çifti Berlin’de gerçekleştirilecek olan Turkish Airlines Euroleague Final Four’da ağırlayacak.

Berlin’deki dörtlü finalleri izleyecek şanslı çifti belirleyecek çekilişe katılmak için, 16 Şubat – 25 Mart tarihleri arasında SEAT Yetkili Satıcılarına gelip test sürüşü yapmak yeterli. Çekiliş sonucu belirlenecek bir çift, 13 – 15 Mayıs tarihlerindeki Turkish Airlines Euroleague Final Four karşılaşmalarına gitmeye hak kazanacak.

Türkiye Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele eden Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı’nın sponsorluğunu sürdüren SEAT Türkiye ayrıca, 2015 yılından bu yana 3 yıl süreyle de Turkish Airlines Euroleague ve Eurocup’ın sponsorları arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara