Motosiklet Fuarında bir Ducati veya KTM kazanabilirsiniz!

 KTM ve DucatiMotosiklet, bisiklet kulüplerinin ve derneklerinin de yer aldığı Motosiklet ve Bisiklet Fuarı Eurasia Moto Bike Expo, 25-28 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini karşılıyor.Motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman fuarda
sergileniyor.Özel  ve ilginç gösterilerde fuara renk katıyor.Fuar çekilişinde ise Ducati, KTM markalı motosiklet ve Merida, Sedano ve Dahon markasını taşıyan bisiklette kazanmak mümkün!

 Ducati Scrambler Urban, KTM RC 200, Merida Ride CF Team, Sedona Code Road Carbon, Dahon Vitesse bir arada...
 KTM ve Ducati______
Messe Frankfurt İstanbul tarafından organize edilen Eurasia Moto Bike Expo, 25 Şubat Perşembe günü açıldı. Türkiye'nin lider uluslararası motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı olan Eurasia Moto Bike Expo, 8. yılında 157 katılımcı firmayı ağırlıyor.

Motosiklet tutkunlarını bir araya getiren olan fuar, her yıl olduğu gibi rekordan rekora koşuyor. 2015 yılında, Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya ve Orta Asya, Türkiye ve komşu bölgelerden en son 112,000’den fazla profesyonel ziyaretçinin ağırlandığı ticari fuarda bu yıl 4 günün sonunda 120bin ziyaretçi ağırlayacak.
25 Şubat Perşembe günü yapılan açılışta konuşan Messe Frankfurt Başkan Yardımcısı Michael Johannes şunları söyledi: “ Messe Frankfurt için bu fuar bir ilk. Çünkü portföyümüzde daha önce hiç bir motosiklet fuarı yer almamıştı. Eurasia Moto Bike Expo bizim sistemetik genişleme sürecimizin bir parçası olarak iş alanımızda yerini aldı.”
Açılış gününde Yamaha, ve Honda’nın lansmanlarının yanı sıra yerli motosiklet lastiği üreticisi ANLAS’ın da ürün lansmanı gerçekleşti.

Türkiye’nin tek motosiklet fuarı olan Moto Bike Expo’da 2016’da sektördeki yenilikler, gelişmeler ve görsel etkinlikler yine öne çıkıyor. Motosiklet ve bisiklet sezonunun açılışını da müjdeleyen Eurasia Moto Bike Expo 2016’da motosiklet ve bisikletin yanısıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar, katkı maddeleri ve diğer aksesuarlar gibi geniş bir ürün yelpazesi sergileniyor.

Bu yıl yapılacak ve izleyicileri oldukça heycanlandıracak olan gösterilerle kapılarını açan fuarda pazar gününe kadar ; Altın Elbiseli Adam olarak bilinen Barkın Bayoğlu ve İtalyan marka Polini motosikletler ile yapılacak gösteriler tüm gün sürecek.

FUARI DESTEKLEYENLER
Fuar KOSGEB desteğinde olup, ayrıca Eurasia Moto Bike Expo, MOTED (Motosiklet Endüstrisi Derneği), BISED (Bisiklet Endüstrisi Derneği), MOTODER (Motosiklet Sanayicileri Derneği) gibi sektörün önde gelen dernekleri tarafından da desteklenmektedir.
Fuarla ilgili detaylı bilgi için: www.motobikeexpo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara