Motosiklette, 5 yıl garanti cepte parça 72 saatte elde

Hindistan’ın dünyaca ünlü motosiklet markası Hero, Türkiye'de ilk defa motosikletlerde “5 yıl garanti veririz, 72 saatte de parça temin ederiz” dönemini başlattı. Hero Türkiye yetkilileri bu müjdeleri verirken, bu kuralların Türk motosiklet pazarı için bir devrim olarak yorumladı ve satışları patlatacaklarını ileri sürdü. 5 yıl garantiyi cebine koyan tüketicinin servisten talebi olan motor parçası 72 saat içinde eline geçmez ise, parçanın parası alınmayıp hediye edilecek.

 İstanbul Fuar Merkezi’nde açılan “Eurasia Moto Bike Expo Motosiklet Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı”nda açıklama yapan Hero Türkiye temsilcisi Soysal Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Soysal “10 yıldır motosiklet sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Dünya çapında bir firma olan Hero ile 2014 yılı başında anlaştık. Pazarda 55 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip olan ve yıllık 7 milyon üretimi olan Hero ile anlaşmamızda Türk sürücülerinin talep ettiği, ülke coğrafyasına uyumlu modeller üretmesi şartını da koyduk. Tüm operasyon, ekip ve bayi ağımızla Hero'yu 2020 yılına kadar Türkiye'de bir numara yapma hedefine odaklandık. Markanın kalitesi 1,5 yıllık kısa zamanda Türkiye'de benimsendi. Bizde bu ilgiye bir jest olarak ‘5 yıl garanti ve 72 saatte parça temini’ kampanyasını başlattık. Bu tür kampanyalarla 2016 satış hedefimiz 10 bin, 2020 yılı satış hedefimiz 75 bin adet olacak“ dedi.
Türkiye genelinde 125 servis istasyonları ve 115 showroomları olduklarını sözlerine ekleyen Yusuf Soysal “Hero konsept mağazaların tümünde test sürüş imkanı sağlıyoruz. Tamamına yakınında satış-servis-yedek parça hizmeti sunuyoruz. Hero Türkiye yetkili servise başvuran ve orada yer almayan yedek parçayı talep edenlere 72 saate temin garantisi veriyoruz. Bu sürede ulaştırılamayan yedek parça müşteriye ücretsiz olarak veriliyor. Müşteri en fazla 3 iş gününde yedek parçasını temin edebiliyor'' diye konuştu.
KALİTEMİZİN TEMİNATI 5 YIL GARANTİ
Hero Türkiye Direktörü Sait Orhan da 5 yıl garanti ile birlikte kalite konusunda Türk sürücülere en önemli mesajı en direkt vermiş olduklarını vurguladı. Orhan; “Bu karar Türkiye'de bir ilk. 5 yıl ile birlikte motosiklette kalite eşiği olacağız. Hero sadece kalitesi ile değil, yakıt ekonomisi ve güvenlik konusunda dünyada iyi bilinen lider bir marka. 5 yıl garanti, motosiklet ticari yapan ve motosiklet kullanan herkes için artık bir standart olacak. Araştırmalara göre Türkiye'de motosiklet kullanıcısı ortalama her 2-3 yılda bir motosikletini yeniliyor. Motosikletini kısa sürede değiştirmek zorunda kalan ve bu nedenle yenileme farkı, vergi, plaka ve sigorta masrafları ödeyenler için 5 yıl garanti, ekonomik bir çözüm. 5 yıllık garanti için Türkiye genelindeki 120 servis istasyonu kullanıcıların emrinde olacak” derken, üretim, vergi maliyetlerinin düşmesi gibi avantajlarla Hero’nun Türkiye pazarında pazar lideri olmayı planlığını söyledi.
TÜRKİYE'DE 10 MODELE ULAŞTI

2014 yılında Türkiye'de 3 modelin satışı ile pazara giren Hero, 2016 yılında Türkiye pazarına sunduğu 10 modeli de fuarda sergiliyor. Bunlardan 5'i scooter, 5'i ise vitesli motosiklet modeli. 110 -225 cc arasında değişen motor hacimleri ile satışlarına başlanan 7 modelin 2’si Türkiye'ye için özel ürettirildi. Bunların biri Dash VX diğeri Duet VX. Her ikisi de şehir içi ulaşımına yönelik scooter modeli. Her iki model, sınıfında yüksek hacimli modellerde yer alan özellikleri taşıyor. Tabii ki ikisi de 5 yıl garantili. Ayrıca güvenli duruş için entegre fren, telefon şarj soketi, led aydınlatma, çalınmaya karşı imobilizer, bagaj aydınlatma, kontaktan açılabilir depo kapağı, dijital ekran özelliklerine sahip. Hero'da satışına başlanmadan önce en çok sorulan amiral gemisi model ise Karizma R modeli.  223 cc motor hacimli modelin sınıfında Türkiye'de satılan bir muadili henüz yok.  Karizma R mart ayından itibaren satışa sunulacak.

GÜNDE 11 LİRAYA KİRALAMA
Hero Türkiye, aynı zamanda filo kiralama hizmeti de veriyor. Buna göre günde 11 lira kira karşılığında, restoranlara servis aracı sağlıyor. Sadece yakıtı kendisine ait olan kiralama yöntemi ile işletmeler motosiklet satın almak yerine kiralayarak giderlerini sabitliyor. Aracın bakım, yağ değişimi, parça, garanti, kaza, arıza gibi hiçbir detayı ile uğraşmıyor ve Hero filo ekipleri gezici donanımlı araçlarla bakım hizmetini yerinde veriyor. 12 ile 30 aya kadar kiralanabilen servis araçları şu anda birçok zincir restoran işletmesi tarafından kullanılıyor.
HERO MODELLERİ VE FİYATLARI
Karizma 225 cc       motosiklet   6 bin 590 lira. 
Thriller 150 cc        motosiklet   5 bin 808 lira.
Tsport 150 cc          motosiklet   5 bin 626 lira.
Hunk 150 cc            motosiklet   5 bin 456 lira.
Glamour 125 cc       motosiklet   4 bin 690 lira.
Pleasure 102 cc      scooter         4 bin 560 lira.
Dash 110 cc              scooter         4 bin 463 lira.
Duet 110 cc            scooter        4 bin 539 lira.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara