Nasıl bir taraftar olduğunu biliyor musun?

Bu sorunun cevabı, SEAT’in yeni uygulamaya aldığı ‘Nasıl bir taraftarsın?’ isimli testin sonucunda çıkıyor. Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı’nın yanı sıra, Turkish Airlines Euroleague’e sponsor olarak basketbola desteğini sürdüren SEAT, basketbol tutkunlarının taraftarlığını ölçüyor.
2014 yılından bu yana Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı’na, 2015 yılında da üç yıl süreyle Turkish Airlines Euroleague ve Eurocup’a sponsor olan SEAT Türkiye, basketbola desteğini basketbol severlere sunduğu keyifli bir uygulamayla sürdürüyor.


Basketbol kadar, basketbol severin de dostu SEAT Türkiye’nin, keyifli bir animasyon videoyla tanıtımını yaptığı ‘Nasıl bir taraftarsın?’ testi, Sosyal Medya Kuşu, Esaslı Taraftar, İddia Canavarı, Oyunun Tutkunu ve Oyuncu Takipçisi gibi kendine has taraftar tiplemelerini portreliyor.


SEAT Türkiye Facebook sayfası ve seat.com.tr’den ulaşılan test, katılımcıların ad/soyadları ve tuttukları takım bilgileriyle kişiselleştiren bir sonuç ekranıyla tamamlanıyor. Test sonucunu sosyal medyada arkadaşlarıyla paylaşan kullanıcılar, Euroleague basketbol topu, Türkiye’de oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol maçlarına bilet ve Euroleague atkısı gibi ödüller kazanabiliyor. Böylece katılımcılar arasında bir yarışma duygusu da sunan ‘Nasıl bir taraftarsın?’, basketbol severleri ve tüm spor tutkunlarını keyifli bir deneyim yaşamaya davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara