Teknolojik trendler ve deneyimlerle Rahşan Gülşan KIAMORE'de

Bir otomotiv blogunun ötesinde renkli bir okuma deneyimi yaşatan KIAMORE’un yeni yazarı, başarılı gazeteci Rahşan Gülşan, her ay yazacağı iki köşe yazısında okurlarıyla sürüş deneyimlerini ve teknolojik gelişmeleri paylaşacak. Gülşan, KIAMORE’daki ilk yazısında KIA cee’d ile ilgili sürüş deneyimlerini aktarırken ikinci yazısında da KIA’nın otonom sürüş teknolojisi Drive Wise’la ilgili gelişmelere değindi.

KIA’nın blog sitesi KIAMORE, ünlü yazarları ve zengin içeriği ile sektöründe standartları yükseltmeye devam ediyor. Geçmiş yıllarda otomobil dergisi genel yayın yönetmenliği ve yazarlığının yanı sıra motor sporları fotoğrafçılığı ve bu alanda televizyon programı da yapan Sözcü Gazetesi köşe yazarı Rahşan Gülşan, KIAMORE yazarları arasına katıldı.

Başarılı gazetecinin KIAMORE’daki ilk yazısının konusu ise KIA cee’d ile ilgili sürüş deneyimi oldu.

“KIA cee’d ile beş güzel gün” başlıklı yazısında cee’d’in modern tasarımıyla birleşen teknolojik altyapısına değindi. Teknolojik olarak çok dolu bir otomobil kullandığını belirten başarılı gazeteci, aracın yakıt tüketimi açısından her bütçeye uygun olduğunu ve geniş iç hacmi sayesinde konforlu bir tasarıma sahip olduğunu belirtti.

KIA’dan otonom sürüş teknolojisi: Drive Wise

Rahşan Gülşan’ın KIAMORE’daki ikinci yazısının konusu ise KIA’nın otonom sürüş teknolojisi oldu. Las Vegas’ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı’nı yerinde takip eden Gülşan, KIA’nın 2018 yılına kadar 2 milyar dolar dolar yatırım yapacağı otonom sürüş teknolojisi Drive Wise’ın özelliklerini okurlarıyla paylaştı.

Drive Wise tanıtım videosunu (https://www.youtube.com/watch?v=cbgoSe3NzIw) çok beğendiğini belirten Gülşan, bu teknolojinin özellikle yaşılar, yoğun tempoda çalışan kişiler ve engelli sürücüler için büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi.

“Sürüş deneyimi bambaşka bir boyuta taşınacak”

Otomobilin kendini şeritte tutmasını sağlayan Gelişmiş Sürücü Yardım Hizmetleri, sürücünün uzun süre yola bakmadığı durumlarda otomobili durduran “Adaptif Otomatik Pilot” gibi teknolojilerin güvenlik alanında çok önemli bir gelişme olduğunu da belirten başarılı gazeteci, bu özelliklerle birlikte sürüş deneyiminin bambaşka bir boyuta taşınacağını belirtti.

KIA’nın çok sayıda mühendisi istihdam ederek çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü Drive Wise teknolojisinin ülkemizdeki sürücülere de trafikte daha güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşatacağını dile getiren Gülşan, gelecek yıllara otonom sürüş teknolojilerinin damga vuracağına da değindi.

Başarılı gazeteci Rahşan Gülşan’ın KIAMORE’de yayınlanan yazılarını aşağıdaki adresi ziyaret ederek okuyabilirsiniz:
http://blog.kia.com.tr/yazar/rahsan-gulsan

Rahşan Gülşan, KIAMORE’da her ay yazacağı iki köşe yazısında, kullandığı araçlarla ilgili sürüş deneyimlerini ve son dönemin teknoloji trendlerini okurlarıyla paylaşacak.

Ayda 28.000’den fazla kişi ziyaret ediyor

Sanat, moda, yaşam, spor, teknoloji gibi konu başlıklarında özgün yazıların yayınlandığı, içerik yönetimini ise ceyms.com sitesinin de kurucusu olan televizyoncu Mirgün Cabas’ın üstlendiği KIAMORE’u ayda 28.000’den fazla kişi ziyaret ediyor.

Bir otomotiv bloğunun ötesinde renkli bir okuma deneyimi yaşatan KIAMORE; Ayhan Sicimoğlu, Yekta Kopan, Aylin Aslım, Tuba Ünsal ve Rahşan Gülşan gibi ünlü yazarlarıyla geniş bir okuyucu kitlesine hitap etmeye devam edecek.

KIA Türkiye; daha azıyla yetinmeyip standartlarını yükseltmek isteyenleri, şehri, sanatı ve en yeni mekânları keşfetmek isteyen herkesi KIAMORE’a davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara