Yeni Ford S-MAX ve Yeni Ford GALAXY Türkiye’de

 yeni ford s maxFord’un 7 kişilik geniş iç hacimli modelleri Yeni Ford S-MAX ve Yeni Ford GALAXY; Euro NCAP’ten 5 yıldızlı güvenlik donanımları, şık tasarımı ve konforunun yanı sıra segmentinde ilk kez sunulan yeni teknolojileri ile yolculukları bir üst boyuta taşıyor.
Ford, tasarımı, konforu ve sürüş dinamikleriyle benzersiz, 7 kişilik modelleri Yeni Ford S-MAX ve Ford GALAXY’yi
Türkiye pazarına sunuyor. Ford’un spor coupe araç tasarımından ilham alan Yeni Ford S-MAX modeli ile güçlü dış tasarım ve incelikli detaylara sahip Yeni Ford GALAXY modeli müşterilerine şık olduğu kadar güvenli sürüş deneyimi vaat ediyor. Segmentinde fark yaratan yenilikçi teknolojileri ile de dikkat çeken stil sahibi modeller, Euro NCAP’ten 5 yıldızlı güvenliğe sahip.
Yeni S-MAX ve Yeni GALAXY’nin verimli motor ailesi
Kalabalık aileler için konfor ve güvenliği ön planda tutan Yeni Ford S-MAX ve Yeni Ford GALAXY, düşük yakıt tüketimi ile de öne çıkıyor. İki modelde de, Ford’un ödüllü motoru 1.5 litrelik Ecoboost benzinli motor ve 2 litrelik dizel motor seçeneği sunuluyor. 6 ileri manuel şanzımana sahip 1.5 litrelik Ecoboost benzinli motor 160 PS güç ve 240 NM tork, 6 ileri PowerShift şanzımana sahip 2.0 litrelik dizel motor seçeneği, 180 PS güç ve 400 NM’lik tork üretiyor. Yeni Ford S-MAX ve Yeni Ford GALAXY yüksek performansı 100km’de ortalama 5.4 litrelik düşük yakıt tüketimi sunarak dikkat çekiyor.

Segmentinde bir ilk: 180º Görüş Sağlayan Ön Kamera Sistemi
Yeni Ford S-MAX ve Ford GALAXY’de Tekno Paket’le birlikte Türkiye’de ilk kez sunulan 180º Görüş Sağlayan Ön Kamera Sistemi ile otomobilin önünde bulunan küçük bir kamera aracınızın dokunmatik ekranında bölünmüş bir ekran görüntüsü oluşturup, aracın önündeki 180 derecelik alanı tarayarak kör noktada kalan araçları, bisikletleri veya yayaları görmenizi sağlıyor.

Kalabalık aileler için konforlu ve teknolojik sürüş deneyimi
Style ve Titanium donanım seviyeleri ile sunulan Yeni Ford S-MAX ve Yeni Ford GALAXY’de modern tasarım ileri teknolojilerle buluşuyor. Style donanım seviyesinde SYNC 2 ve Bluetooth Sesli Kontrol Sistemi, 8 inç dokunmatik renkli ekran, Ön ve Arka Park Sensörleri, Otomatik Uzun Farlar ve Yağmur Sensörü, Ford Power Anahtarsız Çalıştırma Sistemi standart olarak sunuluyor. Yan perde hava yastıkları, Sürücü diz hava yastığı gibi güvenlik elemanlarının yanı sıra elektronik güvenlik destekleri de Style donanım seviyesinde standart sunularak yüksek konfor sağlıyor.

Titanium donanım paketinde Style donanım paketine ek olarak yer alan, 18’’ Alüminyum Alaşımlı Jantlar, Otomatik Yanan Ön Farlar, Otomatik Paralel ve Dikey Park Sistemi, Paralel Park Çıkış Yardımı, Geri Görüş kamerası, LED Gündüz Farları ise kullanıcılarına zahmetsiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Titanium donanım paketiyle birlikte sunulan bir diğer özellik, Ford Akıllı Koltuk Katlama Sistemi ise, sadece bir düğmeye basılarak tüm koltukların yatırılması ve 3. sıradaki koltukların 10 saniyeden kısa bir sürede aynı konuma gelmesini sağlıyor. Aydınlık bir iç ortam yaratan panoramik cam tavan özellikleri ise ferah bir yolculuk sunuyor.

Üst düzey sürüş güvenliği
Opsiyonel olarak sunulan Tekno Paketle birlikte sunulan Kör Nokta Uyarı Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi ve Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi ile Yeni Ford S-Max ve Ford GALAXY, güvenlik teknolojilerini ön planda tutuyor.
X Paket ile birlikte ise, Isıtmalı Ön Cam, eller doluyken ufak bir ayak hareketiyle otomatik olarak açılan Akıllı Bagaj Kapağı ve direksiyon hareketiyle açıyı farlara yansıtarak mükemmel bir görüş açısı kazandıran Ford Dinamik LED Ön Far Sistemi sunuluyor.
Yeni Ford S-MAX ve Yeni Ford GALAXY Konfor Paketi’yle birlikte sunulan iklim kontrolü ile donatılan masaj fonksiyonlu deri koltuklar uzun seyahatlerde daha da konforlu yolculuklar vaat ediyor.

Euro NCAP’ten 5 yıldız
Yeni Ford S-MAX ve Ford GALAXY’de standart olarak sunulan Elektronik Denge kontrolü (ESP), Acil Durum Fren Desteği (EBA), Devrilme Kontrol Sistemi, Elektronik Fren Ön Hazırlığı, Yokuş Kalkış Desteği (HLA), Dinamik Tork Kontrolü (TVC), Ford Akıllı Hız Sınırlayıcı gibi güvenlik özellikleri sayesinde Euro NCAP değerlendirmesinde maksimum seviye olan 5 yıldıza layık görüldü.
Yeni Ford S-MAX ve Ford GALAXY 127.800 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla Ford Yetkili Satıcıları’nda..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara