AKUT ÇOCUKLARI DOĞA İLE BULUŞTURUYOR!

 akut doğa ve çocuklarlaAKUT Arama Kurtarma Derneği'nin millî sporcuları ve uzman eğitmen kadrosu tarafından organize edilen AKUT YAZ KAMPI hazırlıkları başladı.
Geleceğimiz olan çocuklarımızın, okullarından özel araçlarımızla alınıp kamp alanımıza getirilmesiyle başlayacak olan kampımız; güvenli yaşam, afetlere hazırlık, gönüllülük bilinci, doğaya saygı ve doğayla barışık yaşam temalarından
oluşan, uzman eğitmenlerimiz tarafından hazırlanan eğitimleri kapsamaktadır.

Organizasyonumuz, her gün artan gönüllülerimiz ile şu an itibariyle 50'yi aşkın genç bir ekibe ulaşmıştır. Gönüllülerimizin her biri kendi alanında bilgi ve birikime sahiptir. AKUT çatısı altında da Uluslararası ve AKUT standartlarında, özellikle doğada arama kurtarma, afet sonrası arama kurtarma, kampçılık, trekking, su sporları, kaya tırmanışı ve benzeri, zor, yeterli deneyim, bilgi ve beceri gerektiren tüm doğa sporlarında uzman, kişilerden oluşur.

AKUT Doğada Yaşam kampları birçok farklı etkinliğin bir araya gelmesi ile oluşur. Bu farklı disiplinler içinde kampçılık, doğada yön bulma, navigasyon, ip-düğüm, kaya tırmanışı, flying fox, beden perküsyonu, drama, açık hava sineması, sabah sporu, orienteering, deprem bilinçlendirme semineri, yüzme ve diğer su sporları başta olmak üzere birçok farklı etkinlik bulunmaktadır.

AKUT Doğada Yaşam 2016 Yaz Sezonu Kampı için başvurular açılmıştır.

Kampımız 8-12 ve 13-17 yaş gruplarında olmak üzere iki ayrı grup şeklinde düzenlenecektir. 

Kayıt ve Detaylı bilgi: http://www.akutdogadayasam.com/

İrtibat: 
Serhat AKBEL-PROJE KOORDİNATÖRÜ
AKUT Genel Merkez 
Tel: +90 212 217 04 10 

KAMPIN EĞİTİM İÇERİĞİ
  • AFET BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMLERİ
  • ÇEVRE KORUMA BİLİNCİ
  • DOĞADA GÜVENLİ YAŞAM
  • KAMPÇILIK
  • NAVİGASYON
  • YAPAY KAYA TIRMANIŞI
  • İP TEKNİKLERİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara