Edox, Sauber F1 Ekibi'nin Premium Ortağı oldu

2016 FIA Formula Şampiyonası öncesinde Sauber F1 Takımı; Premium Ortağı olarak EDOX ile anlaşmasını duyurmaktan mutluluk duyarız. İsviçreli saat üreticisi EDOX, yenilikçiliği ve İsviçre saatçilik geleneğini 130 yılı aşkın bünyesinde barındırır.EDOX İsviçre'nin en hızlı büyüyen saat üreticilerinden biri olarak, motor sporları ve su sporları Dünyasına adanmış lüks saatler için ama aynı zamanda sofistike saat meraklıları için de şık bir yelpaze sunmakta.

Monisha Kaltenborn, Sauber F1 Team Takım Başkanı:
Bizler, böyle prestijli bir marka ile yeni bir ortaklığı duyuruyor olmaktan çok mutluyuz. EDOX ve Sauber F1 Takımı mükemmel bir uyum ve uzun vadeli bir ortaklık ile EDOX’ UN bizim Premium Ortaklarımızdan biri olarak gemide yer alması harika. Her iki şirketin iki ortak özelliğini tanımlayan sadece sanat ve zamanlama değil, aynı zamanda şirketlerimiz arasında güçlü temeller de vardır. Her İki şirket de İsviçre’de aile geleneği olarak işletmelerini sürdürüyor ve verimliliğin, doğruluğun, yüksek teknolojinin ve tasarımın geniş ölçüde geliştirilmesi adına sürdürülen optimizasyonun yanında yer almaktadır.

Alexandre Strambini, Montres EDOX & Vista SA CEO'su:

Formula 1, markamız için ideal bir platformdur. Formula 1 ve özellikle Sauber F1 Takımı, İsviçre için Hassasiyet, ileri teknoloji, yenilik ve tarih anlamına gelir. Buna benzer tüm değerler en başından beri EDOX marka felsefesini güçlendirmiştir ve motor sporları disiplini ile yakınlığımızı taçlandırmıştır. Ayrıca Formula 1, EDOX’ UN büyüyen bir dağılıma sahip olduğu Avrupa, Amerika ve Asya'da, Ortalamanın üzerinde ilgi görüyor. Bizim için, saatçiliği 130 yıldan fazla geçmişi olan bir İsviçre saat Firması olarak, uygun bir ekiple birlikte çalışmak çok önemlidir. Kendilerinin İsviçreli kökleri, yüksek Performans hedefleri ve büyük bir popülerlik değerlendirmesi ile Sauber F1 Takımı bizim için ideal bir ortaktır. Yakında, gezegendeki en hızlı sürücüler için özenle tasarlanmış ilk muhteşem kronometre başlatılacaktır.

Sauber Motorsport Hakkında
1970 yılında Peter Sauber kendi şirketini kurdu ve ailesinin evinin bodrum katında ilk yarış otomobili olarak tasarladı. Yarış ekibi istikrarlı bir şekilde büyüdü ve 1980'lerin sonlarında ilk büyük uluslararası başarıyı tattı. Mercedes takımı olarak çalıştığından, Sauber 1989 yılında Le Mans 24 saat yarışında
one-two ve 1989 ve 1990 yıllarında back-to-back Sürücüler ve Üreticileri başlıklı Dünya Sportscar Şampiyonası'nda zaferlerini kutladı. 1993 yılında Sauber Formula 1’e girdi. Takımın Formula 1’de dikkat çekici özellikleri arasında, bağımsız bir takım olarak 2001 yılında Üreticiler Dünya Şampiyonası'nda dördüncü sıralama bitirmesi olmuştur ve 2008 Kanada Grand Prix'sinde o yıl, one-two olarak bitirerek markalar klasmanında üçüncü sıraya yerleşmiştir. 2010 yılında Sauber tekrar bağımsız bir donanım haline gelmiştir.
Edox Hakkında
EDOX 130 yılı aşkın zamandır, yenilikçiliği ve İsviçre saatçilik geleneğini şekillendirmiştir. EDOX kara ve su motor sporları dünyasına adanan lüks saatler için İsviçre'nin en hızlı büyüyen saat üreticilerinden biridir ancak aynı zamanda sofistike saat meraklıları için de şık bir yelpazesi sunmaktadır. EDOX’ UN hikâyesi, İsviçre'de ilk atölye kuruluşu ile 1884 yılında başladı. EDOX saatleri 132 yıl sonra bile, hala geleneklerinden ilham alarak ve know-how sayesinde ama aynı zamanda yenilikçi tasarım ve teknik mükemmellik ile saatlerini üretiyor. Segmentinde ilk beş İsviçre saat markaları arasında lider konuma gelmeyi amaçlayan EDOX, varlığını başarı ve horological buluşlar bezemiştir. 1960’lı yılları gibi erken bir zamanda, EDOX 500 metreye kadar suya dayanıklı ve titanyum, karbon ve seramik gibi teknik malzeme dâhil bazı spor saatleri lanse etmiştir. Aynı anda Saat yapımcılığı know-how sisteminin klasik geleneklerini korurken; başlangıcından bu yana EDOX, yenilikçi fikirler ve aralıksız devam eden tasarım araştırmalarındaki büyüme ve gelişme sayesinde çok net bir vizyonu olmuştur. EDOX böylece spor yarışmaları için, zaman tutmada kriter bir marka haline gelmiştir. Antik Yunanca, EDOX zamanı ölçmek anlamına gelir. Sauber F1 Takımı'nın resmi zaman sponsoru olarak EDOX, sportif değerlerin performans ve hassasiyet arayışı, kendi limitlerini zorlamayı vurgular.
Edox Türkiye Distribütör, MEY SAAT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara