New Holland Tarla Günleri Nisan-Ekim tarihleri arasında 63 ilde gerçekleşecek.

 Tarla GünleriNew Holland, ürünlerini ülke çapında tanıtmak üzere bayileriyle birlikte gerçekleştirdiği “Tarla Günleri”ni, bu yıl Nisan- Ekim arasında düzenleniyor.TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir ‘Tarla Günleri’ ile ilgili olarak şunları söyledi: ‘TürkTraktör olarak yıllardır çiftçilerimizi Türkiye’nin en çok tercih edilen traktör markası ile buluşturuyor olmaktan dolayı
gururluyuz. Çiftçilerimizle, çalışma alanları olan tarlada bir araya gelerek; kendilerine sunduğumuz ürünleri daha
yakından tanıyıp deneyimlemeleri için yıllardır New Holland Tarla Günleri’ni düzenliyoruz. 62 yıldır çiftçinin hizmetinde olan TürkTraktör olarak önceliğimiz, her zaman çiftçilerimizin yanında yer almak. Bu vizyonun bir parçası olan New Holland Tarla Günleri de; bayilerimiz ve tüm ekibimizle birlikte çiftçilerle sahada bir araya geldiğimiz bir etkinlik. Amacımız; her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftçilerimizle bir arada olmak, onları dinlemek ve onlara ürünlerimizi daha yakından tanıyabilecekleri bir platform oluşturmak” dedi.

7 ay süresince 63 farklı ilde düzenlenecek ‘New Holland Tarla Günleri’nin ilk durağı Söke. Sahaya davet edilen çiftçilere ürünleri yakından gözlemleyerek deneme imkânı sunulacak.


Bu yılki “New Holland Tarla Günleri” kapsamında çiftçiler, New Holland’ın ithal ve yerli traktörlerinin yanı sıra TürkTraktör markalı ekipmanlarıda tarlada faaliyet esnasında gözlemleyebilecekler.

New Holland Tarla Günlerinin Yıldızı Uydu Destekli Hassas Tarım Sistemleri
New Holland verimliliğin, konforun ve ekonominin simgesi olan Uydu Destekli Hassas Tarım Uygulamaları ile pazarın teknoloji öncüsü olmaya ve en yeni teknolojiler ile çiftçilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu yılki New Holland Tarla Günlerinin yıldızı “Uydu Destekli Hassas Tarım Uygulamaları” TürkTraktör ekipleri eşliğinde uygulamalar ile birlikte sahalarda.

Geniş ürün gamında, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına cevap verecek, farklı hassasiyet seviyelerinde PLMTM (Precision Land Management – Hassas Tarla Yönetimi) sistemleri sunan New Holland böylelikle, her bütçeye göre en uygun çözümü sunuyor.

TürkTraktör
Türkiye otomotiv sanayinin halen faaliyette olan ilk üreticisi olarak 1954 yılında faaliyete geçen TürkTraktör, bugün Avrupa’nın en büyük traktör üreticileri arasında yer almaktadır. TürkTraktör’ün 1955 yılında 815 adet olan yıllık üretim adedi, 2015 yılı sonunda 47.000 adedi aşkın durumdadır. Türkiye'de kesintisiz 9 yıldır pazar lideri olan TürkTraktör, bugüne kadar toplam 130’un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirmiştir. Koç Topluluğu ile dünyanın en büyük traktör üreticilerinden CNHI'in ortak olduğu şirketin hisselerinin yüzde 25’i BIST’de işlem görmektedir. Şirketin ikinci üretim tesisi TürkTraktör Erenler fabrikası, Haziran 2014 itibariyle üretime başlamıştır. TürkTraktör; Case IH, New Holland ve Steyr marka traktör üretimi, ziraat ekipmanları ve iş makineleri distribütörlüğünün yanı sıra; New Holland TDD serisi ve Case IH JX seri traktörlerin dünyadaki tek tasarım ve ana üretim merkezi, Utility Light seri traktör ve transmisyonların dünyadaki tek üretim merkezi, TDD serisi transmisyonlar için dünyadaki ana mühendislik ve üretim merkezi S8000 seri motorların ana üretim merkezidir. Ankara ve Erenler’de bulunan Türk Traktör tesislerinde 3 bini aşkın kişi çalışmaktadır. "Bugün ve gelecekte modern tarıma yön veren şirket olmak" ilkesiyle hareket eden TürkTraktör, ülkemizin tarım ekonomisinde verimliliğin en büyük destekçisi ve 60 yılı aşkın deneyimiyle, kırsal nüfusumuzun refahını artıran gerçek bir dosttur. www.turktraktor.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara