Subaru XV Reklam Filminde Gülse Birsel yeni bir oyuncu arıyor

 Subaru nun yeni reklamı Gülse den sorulurSubaru, yeni reklam kampanyası için ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel ile anlaştı. 26 Nisan’da gösterimi başlayan reklam filmlerinin senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılırken başrolde de ünlü oyuncu rol alıyor. İlk reklam filmi Subaru XV modeli için hazırlandı.
Simetrik sürekli dört çeker sistemi, Boxer motoru, yeni nesil
güvenlik sistemleri ve yüksek konfor donanımlarıyla Japon mühendisliğinin en iyi otomobillerini geliştiren Subaru, Türkiye’deki yeni reklam kampanyasında ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel ile anlaştı.
Bayraktar Grubu’nun Türkiye distribütörü olduğu Subaru’nun Türkiye’de gösterime giren Subaru XV reklam filminde yeni marka yüzü olarak Gülse Birsel başrolde yer alıyor ve bu filmlerin senaristliğini de kendisi üstleniyor. #benimstarım serisinin ilk reklam filmi 26 Nisan 2016 tarihinde gösterilmeye başlandı.
Senaristliğini üstlendiği Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi diziler sayesinde sinema, TV ve reklam dünyasında yeni yıldızlar yaratmasıyla bilinen Gülsel Birsel, Subaru’nun yeni reklam filminde Subaru XV modelinin “star özellikleri”ni vurguluyor.
Reklam filmlerinin yönetmenliğini Bora Egemen, görüntü yönetmenliğini de daha önce başka ülkelerde birçok Subaru reklamının görüntü yönetmenliğini yapmış olan Stefano Morcaldo üstlenirken Yapım Şirketi olarak 25 Film ile çalışıldı.

Subaru XV Reklam Filminde Gülse Birsel yeni bir oyuncu arıyor

Senaryosunda Subaru modellerinin vadettiği simetrik sürekli dört çeker sistemi, konfor, tasarım, güvenilirlik, yaygın servis, güvenlik ve ileri teknoloji gibi özelliklere vurgu yapılan reklam filminde, çocuk güvenliğinde üstün başarılar elde eden, eşsiz yol tutuş sunan, 1.6 lt motor ve otomatik şanzımanlı Subaru XV modeli kullanıldı. Filmin senaryosu şu şekilde: Gülse Birsel’in yönetiminde gerçekleşen oyuncu seçmelerinde dayanıklı, güvenilir, her türlü hava ve iklim koşulunda kararlılıkla ekip ile beraber hareket edebilecek bir aday aranmaktadır. Uzun ve yorucu geçen oyuncu seçimlerinde bir türlü ikna olmayan Gülse Birsel; tüm bu özelliklere aynı anda sahip olan Subaru XV’yi görmesi ile beraber “Ben Star’ımı buldum” diyerek kararını veriyor ve reklam sonlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara