Subaru’nun yeni reklam filmlerinde Gülse Birsel oynuyor

 Subaru nun yeni yüzüJapon otomobil markası Subaru, Türkiye’deki yeni reklam kampanyası için ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel ile anlaştı. 26 Nisan’da yayına giren Subaru reklam filmlerinin senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılırken başrolde de ünlü oyuncu rol alıyor. İlk reklam filmi Subaru’nun yeni Subaru XV modeli için hazırlandı.
Simetrik sürekli dört çeker sistemi, yatay yerleşimli Boxer motor, yeni nesil güvenlik sistemleri ve yüksek konfor donanımlarıyla Japon mühendisliğinin en başarılı otomobillerini geliştiren Subaru, Türkiye’deki yeni reklam kampanyasında ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel ile anlaştı.

Bayraktar Grubu’nun 20 yılı aşkın süredir Türkiye distribütörlüğünü yürütmekte olduğu Subaru otomobil markasının reklam filmlerinde Gülse Birsel başrolde yer aldı ve bu filmlerin senaristliğini de kendisi üstlendi. #benimstarım serisinin ilk reklam filmi 26 Nisan 2016 tarihinde gösterilmeye başlandı.

Reklam filmlerinin yönetmenliğini Bora Egemen, görüntü yönetmenliğini de daha önce başka ülkelerde birçok Subaru reklamının görüntü yönetmenliğini yapmış olan Stefano Morcaldo üstlenirken Yapım Şirketi olarak 25 Film ile çalışıldı.
Senaryosunda Subaru modellerinin vadettiği konfor, güvenilirlik, yaygın servis, güvenlik ve ileri teknoloji gibi özelliklere vurgu yapılan reklam filmi hakkında Subaru Genel Müdürü Halil Karagülle “Subaru’nun Türkiye’de tamamen yerli bir prodüksiyonla gerçekleştirilen ilk reklam kampanyasını başlatıyoruz. Subaru XV, Yeni Forester ve Outback modellerinin yenilenmesi, Levorg modellerimizin gelmesiyle son yıllarda sürekli artan bir başarı grafiği elde ettik. Subaru markasının genişleyen ürün gamı ve yaygınlaşan satış ve servis ağıyla önümüzdeki yıllarda daha da hızlı bir şekilde büyümesini hedefliyoruz. Müşterilerimizin Subaru otomobilleri seçmelerindeki en önemli kriterler, güvenlik, ileri teknoloji ve sunduğu özelliklerle ‘akıllı bir seçim’ olması. Gülse Birsel de, yaratıcılığı, güvenilirliği ve hayata geçirdiği uzun soluklu başarılı projelerle öne çıkmış, başarı odaklı ve yenilikçi kişiliğiyle markamızla bütünleşen bir isim. Bu anlamda markamız ile Gülse Hanım’ın kimyası örtüştü diyebilirim. Bu işbirliğinin, hedef kitlemize doğru mesajları iletmekte büyük faydası olacağına ve hedeflerimize ulaşmakta bizi bir adım ileriye taşıyacağına inanıyorum” dedi.

Gülsel Birsel aradığı “Star Işığı”nı Subaru XV’de buldu
Subaru XV modeli için çekilen filmin senaryosu şu şekilde: Gülse Birsel’in yönetiminde gerçekleşen oyuncu seçmelerinde dayanıklı, güvenilir, her türlü hava ve iklim koşulunda kararlılıkla ekip ile beraber hareket edebilecek bir aday aranmaktadır. Uzun ve yorucu geçen oyuncu seçimlerinde bir türlü ikna olmayan Gülse Birsel; tüm bu özelliklere aynı anda sahip olan Subaru XV’yi görmesi ile beraber “Ben Star’ımı buldum” diyerek kararını veriyor ve reklam sonlanıyor.

Yeni bir yüze kavuşan Subaru XV’nin hem iç hem de dış tasarımında belirgin farklılıklar göze çarpıyor: Japon teknolojisinin güzel bir yansıması olan otomobilde, yeni ön ızgara ve ön tampon, elegan bir hava veren kapı çerçevesinde ve sis farlarında bulunan kromaj detaylar, sportif bir görünüm kazandıran genişletilmiş arka spoyler ile LED’li yeni arka far grubundan oluşan dikkat çekici tasarım öne çıkıyor. İç mekanda ise yeni jenerasyon parlak siyah iç kaplamalar, yeni tip direksiyon simidi, yeni kumaş döşeme seçeneği ile direksiyon ve koltuklarda turuncu dikişler bulunuyor. Subaru XV, simetrik sürekli dört çeker sistemi, 1.6 lt boxer motor, lineatronic otomatik şanzıman gibi özellikleriyle üstün bir yol tutuş ve konfor sunarken çocuk güvenliğinde üst düzey koruma sağlaması ile ailelerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara