“Geçmişimizle Gururluyuz. Geleceğimizi Kutluyoruz” temasıyla Karsan, fuarda

Türk otomotiv sanayiinde 50 yılı geride bırakan Karsan, 21 – 24 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen 5. Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı’nda yer alacak. Karsan, “Sınırsız Ulaştırma Çözümleri” vizyonu doğrultusunda, Bursa fabrikasında üretimini gerçekleştirdiği en yenilikçi ürünlerini, Hall 2’de yer alan standında sergileyecek.
Karsan, pazara sunduğu kendi markasına ait 6 metrelik, alçak tabanlı, engelli erişimine uygun minibüs modeli JEST ile birlikte aynı ailenin 8 metrelik diğer iki üyesi ATAK veSTAR’ı standında sergileyecek. Bu araçların yanı sıra 12m Citymood alçak tabanlı otobüsü ve iş ortağı Hyundai Motor Company ile yaptığı anlaşma kapsamında Nisan 2015’te üretimine başladığı Hyundai H350 marka araçlarını da standında ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Karsan sektörde edindiği yarım yüzyıllık tecrübe ile, pazara sunduğu; geniş kapsamlı, sürdürülebilir, yenilikçi ve ekonomik ürünlerini “Geçmişimizle Gururluyuz. Geleceğimizi Kutluyoruz” temasıyla 24 Mayıs tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 5. Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara