Kesintisiz, güvenli sürüyüş keyfi arayan otomobil tutkunları için ileri teknoloji ve üstün bir mühendislik anlayışı ile geliştirilen, VICTRA MA-Z3

MAXXIS, VICTRA MA-Z3 yaz lastikleriyle agresif yönlü sırt deseni, sesi azaltan ve ıslak zeminde dayanıklılığı arttıran özellikleri ile otomobil tutkunlarına yüksek hızda sürüş keyfi sunuyor.Abdulkadir Özcan Şirketler Grubu’nun (AKO) Türkiye temsilciliğini yaptığı MAXXIS markasının VICTRA MA-Z3 lastikleri yüksek hız dengesi ve yol tutuşu için yüksek sertlikte kaplamasıyla dikkat çekiyor. Sürüş konforu arayan otomobil tutkunlarının gözdesi olan VICTRA MA-Z3 dayanıklılığı ve uzun kullanım ömrü ile rakiplerini geride bırakan yüksek performans sunuyor.
DİREKSİYON HASASSİYETİNİ ARTTIRIYOR
Alışılagelmişin dışında özel olarak tasarlanan, iki çevresel yivle birlikte agresif yönlü sırtı, sesi azaltması, ıslak zeminde dayanıklılığı arttıran ve yüksek yol tutuşu sağlayan MAXXIS VICTRA MA-Z3 aynı zamanda dönme direncini azaltarak ıslak zeminde çekiş gücünü de artırıyor. Sürüşten zevk almak ve sorunsuz yolculuk beklentisinde olan sürücülerin ihtiyaçlarına cevap veren lastikler, daha iyi bir yol tutuşu için sırt sertliğini ve direksiyon hassasiyetini de arttırıyor.
VICRA MA-Z3 yeni mikro silika içerikli bileşimi, sırtın aşınmasını azaltan Geniş 3D omuz sırtı blokları ile de göz dolduruyor.
Kesintisiz, güvenli sürüyüş keyfi arayan otomobil tutkunları için ileri teknoloji ve üstün bir mühendislik anlayışı ile geliştirilen, VICTRA MA-Z3 hız dengesi ve yol tutuşu için yüksek sertlikte kaplamasıyla bu yaz da sürücülerin gözdesi olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara