Rent a Car Ataşehir

 rent a car ataşehirAraç kullanımının son derece yaygınlaştığı bir zaman diliminde yaşıyorken artık araç olmadan bir işi halletmek neredeyse imkânsız. Özellikle de iş seyahatlerinde şehir değiştirirken araç kullanmak son derece sıkıntılı. Kişinin kendi aracıyla yolculuk yapması sıkıntı olurken yüksek taksi ücretleri de insanınbütçesine zarar veriyor. İşte tüm bu durumlardan kurtulmanız ve ulaşıma bu kadar para ödememeniz için Blue Rent A Car size filo kiralama hizmeti veriyor.

Neden araç kiralama daha hesaplı? Araç vergileriyle uğraşmak çoğu zaman can sıkıcı bir hal alabiliyor. Özelikle de fabrikalarda toplu araç kullanan firma sahipleri onlarca aracının vergisini ödeme konusunda bir hayli sıkıntı çekiyor. Ancak uzun vadeli araç kiralama hizmetinden yaralandığınız anda bu durum ile karşı karşıya gelmiyorsunuz. İster firma sahibi olun ister kendinize özel araç isteyin istediğiniz gün ve saatte kiralama şansına sahipsiniz.

Şehir dışında bir seyahate çıkıldığında her zaman kendi aracınızı kullanmanız sıkıntı olabilir ve yolda problemler yaşayabilirsiniz. Ancak Blue Rent A Car ile araç kiralama hizmeti aldığınızda havaalanına ine inmez kapınızda sizi bekleyen kiralık araçlar olmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle beklemenize gerek kalmadan iş toplantınıza yetişebilirsiniz. Ayrıca taksi ücretleri de uzun yol mesafelerinde oldukça fazla olmaktadır. Tüm gün takside dolaşmak ve fazla para vermek istemeyenle için de araç kiralama son derece mantıklı bir fikir. 

Blue Rent A Car ile ister günlük ister hafta sonu için ister haftalık ister de aylık olarak araç kiralayabilirsiniz. Bir günlük kiralama süresi 24 saat olup zamanında araçların teslim edilmesi gerekir. Hafta sonu için kiralama süresi ise 3 gün ile sınırlıdır. Haftalık kiralama 7 gün iken aylık kiralama ise 30 gündür. Bu süreler herhangi bir durumda kişinin istediğine bağlı olarak uzatılabilir. Ancak verilen saatte ve aracın bırakılması gereken saatte aracın mutlaka teslim edilmesi gerekir.

Kaskosu yapılmış ve araç bakımı tam olan araçlar ile yolda asla sıkıntı çekmezsiniz. İster ekonomik paketlerle ister de lüks arabalar ile seyahat edebilir ve size uygun bir paketi seçebilirsiniz. Ödemelerde kolaylık sağlanması ve uygun fiyat garantisi ile kiralayabileceğiniz araçlar sizi asla yarı yolda bırakmayacak. İstediğiniz model arabayı hemen kiralama şansı veren firmamız ile siz de artık beklemek zorunda değilseniz. İstediğiniz zaman araç kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Şubemizin İstanbul’da olması asla tüm Türkiye’ye hizmet vermemize engel değildir. Tüm Türkiye’ye hizmet veren firmamız ile her nerede olursanız olun araç kiralama hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Artık taksilere sonu gelmeyen paralar ödemek istemiyorsanız doğru adrestesiniz. Araç masraflarının firmaya ait olduğu bir sistemle aracınızı sadece sürme keyfini tatmak istiyorsanız siz de hemen bizimle sadece bir telefon numarası ile iletişime geçin ve fırsatlardan yararlanmaya anında kaliteli hizmetimiz ile başlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara