Yeni Skoda Kodiaq

 Skoda nın en yenisiSkoda'nın Eylül ayındaki Paris Otomobil Fuarı'nda dünya tanıtımını gerçekleştireceği ilk büyük SUV modeli Kodiaq'ın hazırlıkları devam ediyor. Üretime hazır hali hakkında fikir verecek taslak resimleri yayınlanan yeni Kodiaq, güçlü tasarımı ve cömert iç mekan genişliğini bir arada sunacak. Ayırt edici nitelikte üç boyutlu ve keskin çizgilerle şekillendirilmiş bir tasarıma sahip olan Kodiaq,
böylelikle yolda kusursuz görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekecek.
Türkiye'de 2017 yılının başında satışa sunulması planlanan Kodiaq, Skoda'nın model yelpazesine yeni katılacak ve müşteri kitlesini genişletecek. Çok yönlü bir araç olmasının yanı sıra, geniş kabini ve ideal ölçüleriyle sınıfının en iyi kombinasyonunu sunacak. Her türlü yol koşuluna uyum sağlayabilen yapısıyla, esneklik ve fonksiyonellik sunacak. Skoda'nın yeni tasarım çizgisinin ilk kez SUV sınıfında hayat bulduğu Kodiaq, aracın taslak resimlerinde de görüldüğü gibi net ve keskin hatlarla şekillendirildi.

Skoda'nın yeni simgesi olacak geniş radyatör ızgarasının iki yanına konumlandırılan yassı farların kristalize yapısı, tıpkı yeni nesil Superb'de olduğu gibi, Çek Cumhuriyeti'nin dünyaca ünlü geleneksel kristal cam sanatına bir gönderme yapıyor. Bir heykel estetiğinde tasarlanan arka bölüm ise, Kodiaq'ın sportif, sağlam SUV karakterini yansıtırken, LED stop lambaları, diğer modellerde olduğu gibi "C" şeklindeki formlarıyla markanın karakteristik özelliğini bu araçta da sürdürmesini sağlıyor.
 Skoda nın en yenisi Uzun dingil aralığı ve kısa köşeler, aracın iç mekanının genişliği hakkında bir fikir verirken, arkada isteğe bağlı olarak katlanabilir üçüncü sıra koltukla satın alınabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara