NGK Spark Plug Europe, 2016-2017 motosiklet kataloğunu yayınladı

 kataloglar hazırNGK Spark Plug Europe, tüm Avrupa’daki motosiklet tutkunlarının en tercih ettiği markadır. Dünyanın önde gelen buji üreticisi, gerek bayilere gerekse motorculara olabilecek en iyi desteği sunabilmek amacıyla güncellenmiş bir motosiklet kataloğu yayınladı. Olağanüstü kolay bir kullanımı sağlamak için NGK, yeni uygulamalar eklemekle kalmayıp genel bilgi bölümüne ve çizelgelerin yapısına da
değişlikler getirdi. Katalogda ayrıca ilk defa “Side by Side” araçlarına da yer verildi.
İki tekerlekli araç üreticilerinin en önemli orijinal ekipman tedarikçilerinden biri olan NGK, hemen hemen
tüm motosikletlere ya da scooterlara mükemmel uyum sağlayan bujiler sunuyor. NGK’nın 2016/2017Motosiklet Kataloğu’nda toplam 9.500’ü aşkın araç uygulaması için yenileme pazarından temin edilebilen buji ve buji kablosu başlıkları yer alıyor.
Ateşleme konusunda uzmanlaşmış şirket, bir önceki kataloğa göre 300’ü motosiklet ve scooterlara, 300’ü ATV’lere ve 300’ü de kar motosikletlerine ait olmak üzere 1.000’den fazla yeni araç uygulaması ekledi. Bir ilk olarak katalogda, pazarda giderek daha fazla rağbet gören bir segment olan Side by Side Vehicles (SSV), yani ATV’ye benzer, fakat yan yana oturulan araçlara yönelik 165 uygulama bulunuyor.
 Pratik açıdan NGK, motosikletleri ve scooterları tek bir bölümde toplayarak çizelgeleri daha da okunaklı hale getirdi. Ayrıca çizelgelere, standart bujilere alternatif olarak uygun yüksek performanslı İridyum IX bujisinin belirtildiği yeni bir sütun eklendi. Son olarak şirket, bujiler üzerinde yer alan NGK ürün kodlarının nasıl okunacağı dair kılavuzu da gözden geçirdi. Bu sayede müşteriler herhangi bir buji hakkında sırf koduna bakarak mümkün olduğu kadar çok bilgi edinebilecek.

13 ayrı dilde yayınlanan kataloglar, şu andan itibaren basılı şekilde temin edilebildiği gibi NGK web sayfasının dosya indirme bölümünde PDF dosyası olarak da bulunabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara