Adidas, Beşiktaş ve Oğuzhan

 yeni formaBeşiktaş Futbol Takımlarının 2016-2017 futbol sezonunda giyeceği İç Saha Forması, adidas Türkiye tarafından hazırlanan, Beşiktaş’ın maestrosu olarak kabul edilen Oğuzhan Özyakup’un yer aldığı video ile Beşiktaşlı taraftarların beğenisine sunuluyor.

Beşiktaş’ın yeni sezon formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı, Beşiktaş’ın Türkiye’deki ilk spor kulübü olmasından hareketle ‘‘Önce Biz Vardık’’ olarak ortaya çıktı.

İç Saha Forması:
Beşiktaş’ın İç Saha Formasının tasarımında, kulübün beyaz ağırlıklı forma geleneğine sadık kalınıyor. Forma, ince çizgili ön paneli ile nostaljik, eskimeyen kolej modasına referansla da modern bir görünüme sahip. İkonik 3 bant ise,adidas’ın 2016-2017 futbol sezonuna ait tasarım dilinin en önemli unsurlarından biri olarak formanın yanlarında yer alıyor.

2016-2017 sezonu Beşiktaş yetişkin formaları 155TL çocuk formaları ise 115TL’lik satış fiyatıyla, 16 Haziran itibariyle, tüm Kartal Yuvası mağazaları, www.kartalyuvasi.com.tr, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/besiktas adresinde taraftarın beğenisine sunuluyor.

 #öncebizvardık
Videoyu izlemek için:
https://youtu.be/yUFYBfiS3Qw

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara