O Yarışma ikinci kez Türkiye’de

Türkiye’nin en iyi operatörünün belirleneceği “Operators Club” yeniden Türkiye’de. 13 Ağustos’ta Ankara’da başlayacak heyecanlı yarışma, Türkiye’yi dünyada temsil edecek yeni şampiyonunun peşinde.Geçtiğimiz yıl ASCENDUM Makina distribütörlüğündeki Volvo İş Makinaları tarafından düzenlenen ve büyük bir ilgiye sahne olan Operators Club (Operatörler Kulübü), ikinci kez Türkiye’de. Katılımcılar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tüm becerileri ve ustalıklarını ortaya koyacak. 
Çünkü işin ucunda Türkiye’nin bir numaralı operatörü olmak var. 13 Ağustos’ta Ankara’da start alacak yarışma, Türkiye’nin 3 farklı ilinde düzenlenecek. 
Ülke genelinde ilk 6’ya girecek yarışmacılar, 4 Eylül’deki finalde yarışmaya hak kazanacak. Türkiye finalinde en iyi zamanı yapan 2 finalist ise Fransa’da düzenlenecek olan büyük finalde diğer 14 ülkenin kazananlarıyla yarışarak, ülkelerini uluslararası arenada temsil etme hakkına sahip olacak.

Yarışma ikinci kez Türkiye’de
Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki 14 ülkede 12 binden fazla üyesi bulunan Operators Club, Türkiye’deki üyelerine yenilerini katmayı amaçlıyor. Volvo İş Makinaları tarafından 1998 yılında Almanya’da kurulan bu büyük sosyal ağ, her yıl çeşitli ülkelerde sadece profesyonel operatörlerin katıldığı ve daha önce hiçbir yerde eşi benzerine rastlanmamış yarışmalar düzenliyor. Bu sayede operatörlere hem becerilerini gösterme hem de ustalıklarını sergileme olanağı verirken, ülkelerinde tanınmış birer operatör olma imkanı da sunuyor. Bu sene 16’ncısı düzenlenecek olan Operators Club, Türkiye’de ikinci defa gerçekleştirilecek.

Rekabet 3 farklı şehide
Türkiye şampiyonunun belirleneceği yarışmalar, Volvo İş Makinaları tarafından 3 farklı şehirde düzenlenecek. 13 Ağustos’ta Ankara Balgat Durağı–Konya Bulvarı Balgat Kavşağı Bekoloder Durağı’nda (Taurus Alışveriş Merkezi karşısı) başlayacak olan yarışma; sırasıyla 20 Ağustos’ta İzmir’de, 27 Ağustos’ta İstanbul Anadolu Yakası’ndaki Sarıgazi Festival Alanı’nda, 31 Ağustos’ta da Avrupa Yakası Kağıthane’de devam edecek. Yarışmanın büyük finali ise 4 Eylül’de Ankara Orhanlı ASCENDUM’da gerçekleştirilecek.

Türkiye’yi temsil etme şansı
Finalde en iyi dereceye sahip olan 2 finalist, Fransa’da düzenlenecek olan Büyük Final’de diğer ülkelerin 14 farklı kazananı ile yarışacak. Finalistler, dünyanın en iyi operatörü unvanını almak için ter dökerken, Türkiye’yi de temsil etme şansı elde edecek. Eşleriyle birlikte Fransa’ya gitme hakkı kazanacak finalistlerin tüm konaklama ve ulaşım masrafları ise ASCENDUM Makina tarafından karşılanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara