Yeni Lastik GRANDTREK PT3 Türkiye yollarında

Türkiye temsilciliğini Abdulkadir Özcan Şirketler Grubu’nun (AKO) yaptığı Dunlop’un yeni geliştirdiği crossover segmenti araç lastiği Grandtrek PT3Türkiye pazarında satışa sunuldu.Yükselen trend crossover araçları için Dunlop tarafından yüksek teknolojiyle yeni tasarlanan Grandtrek PT3 lastiği, 4x4 araçlarda yüksek performans sevenlerin gözdesi olacak. Türkiye pazarında yeni satışa sunulan Grandtrek PT3, sürücülere üst düzeyde yol tutuş ve yüksek sürüş konforu ile ıslak zemin performansının yanı sıra uzun lastik ömrü avantajı da sunuyor. Ani fren ve manevralarda güvenliği ön sıralara çıkaracak şekilde geliştirilen Grandtrek PT3 ıslak zeminde durma mesafesini de en aza indiriyor. 4x4 dizinindeki araçlara seyir halindeyken şerit değiştirmeyi daha da kolaylaştıran direksiyon tepkisi ile Grandtrek PT3, olası tehlikeli durumlar sürücülere güvenli sürüş imkanı veriyor.

VİRAJLARDA GÜVENLİ SURÜŞ
Crossover araçlarında lastiklerin özel teknoloji ile tasarlanması yol tutuş ve güvenliği açısından büyük önem taşıyor. Bu amaçla Dunlop tarafından geliştirilen Grandtrek PT3’te uygulanan desen optimizasyonu ve tam dairesel profil yol tutuş ve kararlılık performansını yükseltiyor. Merkez bölgede yer alan eşit bloklar, yolla en iyi teması sağlıyor. "Yeni Desen" ve "Tam Dairesel Profil"in kullanılması, hem seyir halindeyken hem de viraj alınırken temas basıncının eşit dağılımını ve yol kavramasını iyileştiriyor. Tam dairesel profildeki yanak bölgesinin üniform dönüş yapısı virajlarda lastiğin omuz bölgesine biriken temas basıncını hafifletiyor.

Yeni geliştirilen özel yapı sayesinde Grandtrek PT3 artırılmış silika içeriği ile pürüzlü yol yüzeyine esnek bir biçimde tutunma ve gerçek temas alanını artırarak ıslak zemin performansını da yükseltiyor. Lastik sırt yapısında ısı oluşumunu en aza indiren özelliği ile de dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara