Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’na İki Büyük İstasyon, Aytemiz’den

Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt şirketi Aytemiz, bugüne kadar Türkiye’de hayata geçirilen en büyük ulaşım projesi olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergâhında gerçekleştirdiği iki yeni yatırım ile istasyon ağını güçlendirmeye devam ediyor.2010 ve 2015 yıllarında bayi transfer rekoru kırarak “Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt markası” olan Aytemiz, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergâhında gerçekleştirdiği iki büyük yatırım ile istasyon ağını genişletmeye devam ediyor. Aytemiz’in örnek istasyon olarak tanımladığı ve gelecek dönemde diğer istasyonlarına da uygulayacağı yeni kurumsal kimliğini yansıtan ilk iki istasyonu olma özelliği taşıyan bu yatırımlar, bölgeden geçecek araçların ve sürücülerin ihtiyaçlarına 7 gün 24 saat boyunca cevap verecek. İstanbul’da ki toplam istasyon sayısını 37’ye çıkaran ve Kuzey Çevre Otoyolu’nun hem doğu hem de batı istikametinde yer alacak şekilde hizmete açan Aytemiz, her biri 6 bin metrekare genişliğindeki bu noktalarda ağır, ticari ve binek araçlar için iki ayrı satış ve servis alanı yarattı.

Gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, her iki yeni istasyonun yatırım süreçlerinin tamamlandığını belirterek, hem Anadolu-Avrupa hem de Avrupa-Anadolu güzergâhında müşterilerine hizmet vermeye hazır olduklarını söyledi. Kuzey Çevre Otoyolu üzerinde gerçekleştirdikleri yatırımın Aytemiz için büyük önem taşıdığını vurgulayan Ahmet Eke, “Bu yıl bizim için en önemli iki istasyon Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu üzerindeki bu yeni noktalarımız olacak. Bu yatırım ile birlikte İstanbul’da ki toplam istasyon sayımızı 37’ye çıkardık. Bu istasyonların en önemli özelliği ise içerisinde iki ayrı hizmet alanının yaratılmış olması. Her biri 6 bin metrekare genişliğinde olan istasyonlarımızda, iki ayrı satış ve servis alanı bulunuyor. Buralarda hem binek hem de ağır vasıtalara özel hizmet verilebilecek” diye konuştu.

Kuzey Çevre Otoyolu’nun başlangıçta ağırlıklı olarak ticari araçlar tarafından kullanılacağına dikkat çeken Ahmet Eke, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Getirilen zorunluluktan dolayı ağırlıklı olarak tır, kamyon ve otobüsler bu yolu kullanacak. Bu sebeple normalden çok daha geniş tasarlanan bu istasyonlarımızda, daha iyi hizmet verebilmek adına, istasyon içerisinde iki ayrı ikmal noktası yarattık. İlerleyen dönemde inşası devam eden 3. Havalimanı’nın da tamamlanmasıyla birlikte, söz konusu güzergâhta binek araç sayısının büyük bir artış göstereceğini de biliyoruz. Ayrıca bu istasyonlarımızla birlikte market ve beraberinde istasyon içindeki yaşam alanlarımızı da değiştiriyoruz.

Renkleri ve görselleriyle bunun ilk uygulamasını bu istasyonlarda hayata geçirdik. Her iki nokta da bizim açımızdan örnek istasyonları temsil ediyor. Bu iki noktada başlatacağımız pilot uygulamaları, daha sonra diğer istasyonlarımıza da taşıyacağız. Ayrıca açılışa özel olarak bu istasyonları ziyaret edecek müşterilerimiz sürpriz indirimlerden faydalanma imkânı da yakalayacak.”

Bir akaryakıt dağıtım şirketi olarak Türkiye ekonomisi ve enerji sektörüne duydukları güveni, ülkenin mega projelerinde yer alarak gösterdiklerini anlatan Ahmet Eke, “Türkiye’de, hem taşıt hem de sürücü sayısında ciddi bir artış var. Pazardaki büyüme öngördüğümüzün üzerinde. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’nda, hem Avrupa hem de Anadolu güzergâhında yer alan istasyonlarımızın yanı sıra; İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Bursa Çevre Yolu’nda da iki yeni projemizi hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Türkiye’nin gücünü ortaya koyan böylesine önemli dev projelerin bir parçası olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara