Aksiyon kamerası Bandit şimdi geliştiricilere açılıyor

TomTom, aksiyon kamerası Bandit’in Yazılım Geliştirme Kiti’ni (SDK) yazılım geliştiricilere sunuyor. Böylece geliştiriciler Bandit’in yazılım özelliklerini kullanabilecekler.TomTom (TOM2) aksiyon kamerası Bandit’in Aksiyon Kamera Yazılımı Geliştirme Kit’ini sunuyor (SDK). Bu versiyon, geliştiricilerin TomTom Bandit’in yazılım özelliklerini kolayca kullanabilecekleri, Kamera Medya Sunucusu API, MP4 dosya formatları ve iOS ve Android™ yazılım kütüphanelerini içeriyor.TomTom Bandit, GPS de içeren entegre hareket sensörlü, akselerometreli, jiroskoplu, basınç sensörlü videoları ve dataları MP4 video dosyasına kaydeden bir aksiyon kamerası. Bu eylem verileri, ilginç anları etiketlemek için kullanılıyor ve kullanıcıların saatlerce uzunluktaki videoları içinden hızlı bir şekilde en iyi anları bulmalarını sağlıyor.
Geliştiriciler artık TomTom Bandit ile vizör, video manipülasyon, dosya yönetimi, kod çevrimi yetenekleri içeren Kamera Medya Sunucusu API üzerinden kurulum yapabilecekler. Hem iOS hem deAndroid™ kütüphaneleri ile uyumlu olan TomTom Bandit teknolojisini geliştiriciler uygulamalarına entegre ederek muhteşem akıllı video kayıdı deneyimine sahip olacaklar.

TomTom kurucularından Peter Frans Pauwels konuyla ilgili şunları söyledi: “TomTom Bandit aksiyon kamerası üstün bir teknolojiyi nasıl kullanımı kolay bir tüketici ürünü haline getirdiğimize harika bir örnek teşkil ediyor. TomTom Bandit SDK ile eşsiz bir teknolojiyi geliştiriciler için kolay bir kullanımla sunuyoruz. Emirates Team New Zealand’ın bizi seçmiş olmasından ve Haziran 2017’deki America’s Cup’ın hazırlıklarında TomTom Bandit SDK’nın bulunmasından dolayı çok mutluyuz.”

Emirates Team New Zealand İcra Kurulu Başkanı Grant Dalton şunları belirtti: “TomTom Bandit teknolojisini eğitim süreçlerimize eklemek bilgi alma kalitemizi arttırdı ve eğitim ile geri bildirim süresini önemli derecede düşürdü. TomTom ile ideal iş ortağımızı bulduk çünkü hem TomTom hem biz nihai amacı başarmak ve kazanmak olan sürekli teknolojinin sınırlarını zorlayan markalarız.’’

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara