Araç Bakım Sektörünün Mucizesi RestorFX Yeni Franchise'lar Arıyor

 yeni bayilikler..Dünyada “oyun değiştiren sistem” olarak tanımlanan RestorFX, ABD’den sonra 2015 yılında Türkiye pazarına girerek araç sahiplerine kolaylık, yatırımcılara ise karlı bir iş modeli sunmaya başladı. Basın bültenimiz ve görsellerimiz ektedir. Konuya ilişkin bültenimize sayfalarınızda yer verebilirseniz çok sevinirim.
On yıl önce Kanada’da boya restorasyonu endüstrisinde devrim yaratan bir teknoloji olarak doğan RestorFX, Türkiye’ye henüz bir yıl önce girmesine rağmen franchise talepleri ile hızla büyüyor.
Araç bakım sektöründe pasta-cila dönemi sonlandıran RestorFX, 75 bin TL’ lik franchise bedeli ile dünyanın en yenilikçi teknolojisini tüm Türkiye’ye yaymaya hazırlanıyor.
Yeni ve farklı teknolojisi ile “benzersiz değer” taşıyan, car&care sektörünün en yenilikçi çözümü RestorFX, sürekli artan kar potansiyeliyle Türkiye’de de yatırımcıların ilgisini erkenden çekmeyi başardı. Avustralya, İngiltere, Fransa, Belçika, Arjantin, Kazakistan, Mısır, Hindistan, Rusya, 
 Kore başta olmak üzere dünyada 50 ülkede binlerce bayiye sahip olan Boya Restorasyon Sistemi RestorFX, bir yıl geçmeden ülkemizde İstanbul (Altunizade-Pendik), Nevşehir, Kocaeli, Diyarbakır, İzmir, Çorum, Ankara (Etimesgut) ve Antalya’ya franchise vererek hızla büyüyeceğinin sinyallerini verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara