Dassault Systèmes'in 3DEXPERIENCE Platformu Renault'da 10.000 Kullanıcıya Ulaştı

3DEXPERIENCE platformu, optimum uçtan uca geliştirme süreçleri sayesinde araç tasarımının ilk seferinde doğru olmasını sağlıyor. Eşzamanlı ve işbirlikçi ürün ve süreç mühendisliği; bağlanabilirlik, otonom sürüş veya sıfır emisyon gibi ulaşımda ve mobilitede yeni bir nesli tanımlayan yeniliklerin erken doğrulanmasını ve üretimini hızlandırıyor, geliştiriyor. 3D tasarım yazılımı, 3D Dijital Modelleme ve Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (PLM) çözümlerinde dünya lideri 3DEXPERIENCE şirketi Dassault Systèmes, Renault'ta 3DEXPERIENCE platformu kullanıcı sayısının 10.000 kullanıcıya ulaştığını duyurdu. Bu rakam tüm coğrafyalarda ve tüm markalar için - Renault, Dacia ve Renault Samsung Motors - kesintisiz ve işbirlikçi yeni ürün geliştirme amacıyla kullanılıyor.

Bu gelişme, Groupe Renault'un "NewPDM" programında Dassault Systèmes'in "ilk seferde doğru" ürün geliştirme tekniği ile mühendislik bölümünü küresel ve işbirlikçi hale getirecek şekilde dönüştürme amacını taşıyan 3DEXPERIENCE platformuna dayalı bir dönüm noktasını işaret ediyor. Bunun için Groupe Renault, konseptten üretime kadar ekiplerini tek bir birleşik platform üzerinde gerçek zamanlı işbirliği yapabilecekleri şekilde bir araya getirebilmek amacıyla dünya çapındaki mühendislik merkezlerinin tamamında Dassault Systèmes'in sanal işbirlikçi tasarım ve simülasyon uygulamalarını hayata geçirdi. Şimdi bu uygulamalar Dassault Systèmes’in “Target Zero Defect” taşıyan endüstri çözümü deneyimin çekirdeğini oluşturuyor.

3DEXPERIENCE platformuna dayanan "Target Zero Defect", optimum uçtan uca geliştirme süreçleri sayesinde araç tasarımının ilk seferinde doğru olmasını sağlıyor. Eşzamanlı ve işbirlikçi ürün ve süreç mühendisliği; bağlanabilirlik, otonom sürüş veya sıfır emisyon gibi ulaşımda ve mobilitede yeni bir nesli tanımlayan yeniliklerin erken doğrulanmasını ve üretimini hızlandırıyor, geliştiriyor.
Groupe Renault Mühendislik Genel Müdür Yardımcısı Gaspar Gascon Abellan şunları söyledi: "Bizim 'NewPDM' programımız Groupe Renault mühendisliğinin dijital hızlanmasının anahtarıdır. Dassault Systèmes'in desteği ile harekete geçirilen bu büyük iş dönüşümü, Renault, Dacia ve Renault Samsung Motors olmak üzere üç markamızın da gelecekteki serilerinin gelişiminde rol oynayacak net bir performans atılımını temsil eder. Bu, özellikle fiziksel aşamalar başta olmak üretimimizin tüm aşamalarında bize gerçek fayda sağlayacaktır. 'NewPDM' sayesinde, çok yakında ürünlerimizin kalitesini güvence altına alabilecek ve müşterilerimizi sağlam yenilikçi kavramlar ile tanıştırabileceğiz. Şimdi 10.000'den fazla kullanıcı Fransa, Romanya, Hindistan, Kore, Brezilya, İspanya ve Rusya'yı kapsayan global mühendislik organizasyonumuz içinde paylaşılan bir işbirliği ortamı içinde, yapılandırılabilir benzersiz bir motor-platform-araç yapısına bağlıdır."

Dassault Systèmes Ulaştırma ve Mobilite Endüstrisi Başkan Yardımcısı Olivier Sappin ise şu şekilde konuştu: "3DEXPERIENCE platformu, Groupe Renault tarafından kabul edilmiş ve kullanımı, platformumuzun ve endüstri çözümü deneyimlerimizin ölçeklenebilirliğini gösteren süreç üretimi de dahil olmak üzere dünya çapında binlerce kullanıcıyı ve etki alanını kapsayacak şekilde genişlemiştir. Yeni araç teknolojileri, giderek daha karmaşık gelişim süreçleri gerektirmektedir. 3DEXPERIENCE platformu, Groupe Renault gibi global üreticilere yeni ürünlerin ortaya çıkarılması ile ilişkili riskleri ve maliyetler azaltmaları konusunda yardımcı olur."

Dassault Systèmes'in ulaşım ve mobilite sektöründe endüstriyel çözüm deneyimleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için ziyaret edin: http://www.3ds.com/industries/transportation-mobil...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara